Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Το μυστικό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αποκλειστικό δημοσίευμα του Der Spiegel παρουσιάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως κατηγορούμενο για....
βιασμό που έγινε το 2009 στο Λας Βέγκας.
Η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού (http://www.spiegel.de/spiegel/cristiano-ronaldo-vergewaltigungsvorwuerfe-gegen-real-star-a-1143401.html) επικαλείται πηγή από τα Football Leaks, σύμφωνα με την οποία ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στις 13 Ιουνίου του 2009 κατηγορήθηκε για βιασμό που έγινε στην αμερικανική πόλη. Επίσης υποστηρίζει ότι γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος, το οποίο έλαβε το ποσό των 375.000 δολάρια για να μη βγει δημόσια και να καταγγείλει το περιστατικό.
Πάντα με της ίδια πηγή η σεξουαλική επίθεση συνέβη στο ξενοδοχείο Palms Place Hotel το καλοκαίρι του 2009, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να εξαγοράσει τη σιωπή του θύματος με 375.000 δολάρια, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.
Στις 2 Οκτωβρίου 2005, σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Πορτογάλος άσος είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο γυναίκες για βιασμό σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Λίγα 24ωρα αργότερα η μία εξ' αυτών ανακάλεσε, με αποτέλεσμα η Scotland Yard να μην απαγγείλει κατηγορίες λόγω έλλειψης στοιχείων.
Ο δικηγόρος του Ρονάλντο κατέθεσε την άποψή του στο Spiegel: «Οι κατηγορίες σας διαψεύδονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ως ψευδείς. Ο πελάτης μου θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου, ώστε να μην δημοσιοποιηθούν αυτά τα ψευδή στοιχεία, απέναντι σε κάθε παραβίαση των προσωπικών του δικαιωμάτων».