Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Οικονομολόγων Νομικών και Επιχειρηματιών (ΕΝΟΝΕ)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Οικονομολόγων Νομικών και Επιχειρηματιών (ΕΝΟΝΕ)  την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο IMPERIAL PALACE με θέμα "Ελεύθερο Επάγγελμα και Νεανική Επιχειρηματικότητα".
Ειδικότερα, η ανάλυση των ομιλητών περιστράφηκε γύρω από τις νεοφυείς επιχειρήσεις(start ups), το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς της χώρας, τη νομική τους υπόσταση καθώς και το νομικοοικονομικό πλαίσιο τόσο των αναπτυξιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ όσο και των αντίστοιχων προγραμμάτων LEADER.




Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αντωνάκης Νίκος (Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεν.Μακ.), ο κ. Τσιτσόπουλος Ιωάννης (Υπεύθυνος Δημοσιότητας & Πληροφόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.), η κ. Παναγοπούλου Ιωάννα (Δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω-Διδάκτωρ Νομικής), ο κ. Καρυπιδης Δημήτρης (Διευθύνων σύμβουλος της αναπτυξιακής ΑΝΕΣΕΡ Α.Ε.) και ο κ. Παναγιωτιδης Πάρης  (Διευθύνων σύμβουλος της ALI  BABA  στην Ελλάδα).
Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του κοινού και των ομιλητών, η οποία οδήγησε σε χρήσιμα συμπεράσματα.








Οι ιδρυτές του think tank ο κ. Πύρος Ανέστης (Δικηγόρος Θεσσαλονίκης), ο κ. Φερραίος Αλέξανδρος (Ιδιοκτήτης του EURO CHANNEL-εφημερίδας Ανατροπή-Επιχειρηματίας) και ο κ. Χωματίδης Παναγιώτης (Οικονομολόγος-Λογιστής) στάθηκαν στη μαζική προσέλευση του κόσμου δεσμευόμενοι να διευρυνει τη δραση της η ΕΝΟΝΕ και να συνεχισει με αναλογες πρωτοβουλιες στο μέλλον.