Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Ο Τσίπρας πολιτικοποίησε και τις σήραγγες των Τεμπών...

Μιλώντας μπροστά από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην Κοιλάδα των Τεμπών, όπως ....
αναφέρει το larissanet, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις ονομασίες που θα έχουν οι σήραγγες. Συγκεκριμένα, τα ονόματα που επελέγησαν είναι: Αντώνης Βρατσάνος (κορυφαία φυσιογνωμία του ΕΛΑΣ, ο επιφανέστερος σαμποτέρ της Εθνικής Αντίστασης. Αργότερα έγινε αξιωματικός του ΔΣΕ, έζησε εξόριστος στην Τασκένδη), Μαρίνος Αντύπας και Ρήγας Φεραίος, πουλώντας αριστερισμό στα εύκολα.

Ο Πρωθυπουργός απέτισε φόρο τιμής στο μνημείο αγωνιστών του ΕΛ.ΑΣ., ενω δεν έλλειψαν οι αναφορές στον ΕΛΑΣ και το "αντάρτικο" κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του υπερσύγχρονου αυτοκινητόδρομου.


Ακόμη και στα εγκαίνια οραματικών για τον 22ο αιώνα έργων, στην Ελλάδα κάποιοι επιστρέφουν αρρωστημένα στις μνήμες του εμφυλίου. Κάποιοι στην Ελλάδα, ακόμη κι μιλούν για βιοτεχνολογία, όλο και κάτι βρίσκουν για να φέρουν την κουβέντα στον εμφύλιο  ! Τραγικό...Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.