Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Έφεση του ΠΑΟΚ στην ποινή-χάδι στον Ολυμπιακό

Έντονη δυσαρέσκεια, για διαφορετικούς όμως λόγους, προκάλεσε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ η ποινή που επιβλήθηκε στην πειραϊκή ΠΑΕ για ...
τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» μπορεί να υπήρξε ανακούφιση από τη μη αφαίρεση βαθμών, από την άλλη, όμως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξέφρασαν την πλήρη δυσαρέσκειά τους (δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρχει και επίσημη θέση) με την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών της έδρας.
Διά στόματος του Κώστα Καραπαπά, μάλιστα, οι Πειραιώτες είχαν γνωστοποιήσει εδώ και μέρες πως ακόμη και στην περίπτωση που θα τιμωρείτο η έδρα έστω και μία αγωνιστική αυτό θα συνιστούσε σκάνδαλο. Στο άκουσμα της ποινής των τεσσάρων οι παράγοντες του συλλόγου δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους και ήδη προετοιμάζονται για να καταθέσουν έφεση.

Δεν αφήνει την υπόθεση ο ΠΑΟΚ
Η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ δυσαρέστησε τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης είχε κάνει παρέμβαση στην υπόθεση, έχοντας έννομο συμφέρον και στο άκουσμα της ποινής κανείς από τους «ασπρόμαυρους» δεν έμεινε ικανοποιημένος.
Ήδη το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ετοιμάζει την ένσταση που θα υποβάλει και με την οποία θα ζητά την αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό.