Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Δηλώσεις ΝΔ και ΑΝΕΛ για τη φασιστική εισβολή στα γραφεία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

Μικρή ομάδα φασιστών  με κουκούλες εισέβαλε το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" στη Θεσσαλονίκη Σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ αναφέρουν:


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της «Καθημερινής» στη Θεσσαλονίκη. Οι βιαιότητες δεν έχουν καμία θέση και δεν πρόκειται να βρουν την παραμικρή ανταπόκριση σε μια Δημοκρατία».

Η ΝΔ

«Η επίθεση αναρχικών στα γραφεία της “Καθημερινής” στη Θεσσαλονίκη – την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα – αποτελεί άλλο ένα δείγμα έξαρσης της ανομίας και της ασυδοσίας περιθωριακών ομάδων», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της. Και συνεχίζει: «Ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οφείλει, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλει τέλος στην κυβερνητική ανοχή των ταραχοποιών. Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών είναι υποχρέωση κάθε ευνομούμενου Κράτους».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.