Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΛΑΡΙΣΑ: Έστειλε κόσμο και κοσμάκη στον "κουβά"

Επιβλητική νίκη με 4-1 σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης στη Λάρισα ....
επί της ΑΕΛ, βάζοντας τους Θεσσαλούς σε περιπέτειες ως προς την υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορίας, στο ντεμπούτο του Αντρέ Πάους στον πάγκο των «βυσσινί».
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας το σκορ ήταν 3-0 για τους Αρκάδες, που είχαν τον Μιχάλη Μανιά σε μεγάλη ημέρα φτάνοντας στο χατ-τρικ. Το σκορ άνοιξε στο 15΄ με κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού από σέντρα του Μπέρτου.
Στο 28΄ καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Φαρίνια από τον Ρέντζα, ο Μάσα ευστόχησε από τα 11 μέτρα και δύο λεπτά αργότερα ο Μανιάς εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Ξενοδόχοβ για το 0-3.
Η ΑΕΛ μείωσε στο 34΄ με κεφαλιά του Ναζλίδη και αμέσως μετά κέρδισε πέναλτι με τον Αβραάμ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναζλίδης, όμως ο Ντοναρούμα απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και ύστερα κόρνερ.
Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 84΄, όμως ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Ντέλετιτς, Ναζλίδη και στέρησε από τους «βυσσινί» την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Στις καθυστερήσεις, ο Μανιάς ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Αναστασόπουλος (χέρι), μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάσα.