Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Η αστυνομία παραδέχθηκε τη γκάφα της στη ληστεία του Φαλήρου, με τον ...χεσμένο δράστη

Κρυμμένος επί 14 ώρες μέσα στην ντουλάπα του σπιτιού όπου διέπραξε τη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο, ήταν...
ο τέταρτος ληστής που αναζητούνταν από τις αρχές.

Οι αστυνομικοί, παρότι είχαν ερευνήσει το διαμέρισμα και μάλιστα η σήμανση είχε πάρει αποτυπώματα από τις πόρτες της ντουλάπας, δεν τον βρήκαν γιατί δεν κοίταξαν πιο μέσα.

Η αποκάλυψη έγινε αργά χθες το βράδυ, όταν είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες της αστυνομίας και η 64χρονη, ο γιος της και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν στο σπίτι τους. Μία κακοσμία που έβγαινε από τη ντουλάπα οδήγησε τον γιο να την ανοίξει και τότε βρέθηκε τετ α τετ με τον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει καν την κουκούλα. Ο δράστης τον απείλησε με το όπλο, τον διέταξε να μην φωνάξει και εξαφανίστηκε προτού ο γιος προλάβει να ενημερώσει την αστυνομία. Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, ο τέταρτος ληστής είχε αφοδεύσει μέσα στη ντουλάπα.

Μάλιστα, στη φωτογραφία - ντοκουμέντο διακρίνεται ο ληστής που φορά γάντια και κουκούλα fullface.

Σήμερα το πρωί, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημελλήματος, που αφορούν τα αδικήματα της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, από δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της παράνομης οπλοφορίας, της βίας κατά συρροή και της απειλής.
Παράλληλα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος άλλων δύο, ο ένας εκ των οποίων είναι αυτός που παρέμεινε κρυμμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος επί 14 ώρες.
Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.
Η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ.
Παράλληλα, σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για το θέμα, κάνει λόγο για 'επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων Υπηρεσιών'.

'Σχετικά με τη χθεσινή ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και τη σύλληψη δυο από τους δράστες, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αξιολογείται η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων Υπηρεσιών' αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.