Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Άποψη γα τα Σκόπια

Βλέπω και ακούω πολλούς που παίρνουν πολύ αψήφιστα όσα γίνονται στα Σκόπια...


Τα Σκόπια όμως δεν είναι (και δεν ήταν ποτέ) το πραγματικό πρόβλημα μας σαν κράτος, αλλά η Αλβανία. Το να "πάνε στα τσακίδια" λοιπόν τα Σκόπια που διάβασα κάπου και είναι ενδεικτικό αυτού που γράφω στην αρχή είναι μια τελείως λανθασμένη προσέγγιση.

Χίλιες φορές ένα ενοχλητικό "κουνούπι" (Σκόπια) και ένα αιώνιο άλυτο ζήτημα με το πως θα το λέμε, παρά ένα διαιρεμένο κύτταρο που θα οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο οργανισμό (μεγαλύτερο Κόσοβο) που θα σχηματίσει ένα επικίνδυνο τέρας (νομοτελειακή ένωση με την Αλβανία που είναι το χαϊδεμένο παιδί όλων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ...) για όλα τα Βαλκάνια.

Μετά, πληθυσμιακά και μόνο, διακινδυνεύεις σε 80-100 χρόνια να έχεις χάσει (όπως και η Σερβία λόγω του Τίτο έχασε πληθυσμιακά το Κοσσυφοπέδιο) χωρίς να το έχεις καταλάβει την Ελλάδα από το Ιόνιο μέχρι τον Αξιό και τον Αλιάκμονα...

Χάρης Τζ.
https://www.facebook.com/haris.tz/posts/10213175125756626


σχόλιο makpress: Χαιρόμαστε που υπάρχουν Μακεδόνες, που καταλαβαίνουν πόσο κακή είναι η διάλυση της FYROM, κόντρα στο ρεύμα της πλειοψηφίας, που πανηγυρίζει...

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.