Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Έξαλλος ο Μπεργκ

Απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού ήταν για μια ακόμα φορά ο Μπεργκ, ο οποίος με δικές του ενέργειες οδήγησε ....
τους Πράσινους σε μία σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Σουηδός άσος βρέθηκε σε τρομερό βράδυ και κατάφερε με δύο γκολ να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Όσο, πάντως, η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ η Ένωση είχε κυριαρχήσει απόλυτα στο παιχνίδι, ο Μπεργκ ήταν έξαλλος με τους συμπαίκτες και τον τρόπο που αγωνίζονταν.

Μάλιστα, ο έμπειρος φορ τα έβαλε ουκ ολίγες φορές με τον Κουλιμπαλί, ο οποίος είχε πολλά ανεβάσματα από τη δεξιά πτέρυγα, αλλά δεν κατάφερνε με τις σέντρες του να βρει τον Σουηδό ή κάποιον άλλο συμπαίκτη του.

Ειδικά προς το τέλος του αγώνα και πριν ο Παναθηναϊκός πετύχει το νικητήριο γκολ, ο Μπεργκ δεν άντεξε και ξέσπασε με τον Κουλιμπαλί, όταν ο τελευταίος για πολλοστή φορά δεν μπόρεσε να τον βρει, πραγματοποιώντας κακή σέντρα πάνω στους αντιπάλους του.

Η αντίδραση του Σουηδού σε αυτή τη φάση ήταν απίστευτη, σηκώνοντας τα χέρια προς τον ουρανό και βάζοντας τις φωνές στον συμπαίκτη του.

Ο Μπεργκ ήταν πραγματικά σε έξαλλη κατάσταση και τα έχωσε για τα καλά στον δεξιό μπακ της ομάδας του, καθώς ήξερε ότι αν έπαιρνε σωστά την μπάλα μία φορά θα είχε απειλήσει την αντίπαλη εστία, όπως έκανε, άλλωστε, λίγο αργότερα στο γκολ της νίκης, μετά την έξοχη ασίστ του Λουντ.

sportdog