Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Αφού δεν τραβάει βρε σύντροφοι !

Εργατική Πρωτομαγιά 2017
Απεργιακή συγκέντρωση 10:30 μπροστά στο....
ΕΚΘ
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1η Μάη 2017, στις 10:30 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ. και στην κατάθεση στεφάνων που θα ακολουθήσει, στο μνημείο του Εργάτη (μπροστά από το κτίριο του ΕΚΘ).

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Τιμώντας τους Πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία και την Ειρήνη, οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό - απεργιακό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση τη Δευτέρα 1 Μάη, στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ.

Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΙΟΥ
ΣΤΙΣ 10:30
ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.


Έλα, πες την αλήθεια: την Πρωτομαγιά...

..θα πάω στις εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου
...θα πάω για κοψίδια στις εξοχές και στις ταβέρνες
Poll Maker

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.