Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Κατρούγκαλος: "Μεταξύ μας, ο Σόμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ"

Σημασία έχει όμως πού την θέλετε εσείς οι κυβερνώντες κ.Κατρούγκαλε. Για να μεινετε στο ευρώ, πρέπει δυστυχώς να εργαστείτε για όλους τους Έλληνες κι όχι μόνο για τις κομματικές σας συντεχνίες. Λαϊκισμός, παλαιοκομματισμός και διορισμοί, δεν ....
συμβαδίζουν με το ευρώ.


Κατρούγκαλος: Μεταξύ μας, ο Σόμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ - Ναι στο άμεσο κλείσιμο της συμφωνίας, αλλά ναι σε μία καλή συμφωνία

"Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να αναστρέψουμε το κλίμα της λιτότητας. Η οικονομία όμως είναι έτοιμη προς ανάκαμψη και η ανάπτυξη θα έρθει. Η συμφωνία θα κλείσει...", δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Κωστή Παρρά.

Αναφερθείς στους θεσμούς, ο κ. Κατρούγκαλος είπε χαρακτηριστικά: "Το ΔΝΤ ανοίγει θέματα που έχουν κλείσει από την πρώτη διαπραγμάτευση", ενώ για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, τόνισε: "Μεταξύ μας, ο Σόιμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ", καταλογίζοντάς του ότι ακολουθεί την νεοφιλελεύθερη οικονομική συνταγή, για να τονίσει στο τέλος: "Ναι στο άμεσο κλείσιμο της συμφωνίας, αλλά ναι σε μία καλή συμφωνία".

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.