Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

"Η Ευρώπη ή θα επιστρέψει στους τρεις πυλώνες της ή..."

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ:


Αθήνα, 24 Απριλίου 2017

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Προεδρικών Γαλλικών Εκλογών του πρώτου γύρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημαντική άνοδος και στην Γαλλία της ψήφου κατά της ευρωγραφειοκρατίας, κατά της λαθρομετανάστευσης, του ισλαμικού εποικισμού, του γερμανικού δημοσιονομικού ζουρλομανδύα, επιβεβαιώνει την πραγματικότητα ενός νέου πολιτικού ρεύματος για την υπεράσπιση της Ευρώπης των Εθνών.

H ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, πατριωτικό κόμμα ταυτότητας, υπογραμμίζει εμφατικά πως ή Ευρώπη ή θα επιστρέψει στους τρεις πυλώνες της, την Ελλάδα, την Ρώμη και τον Χριστιανισμό ή θα καταστραφεί.

Η πιο αντιευρωπαϊκή είναι η σημερινή πολιτική του άρατε πύλας απέναντι στον δουλέμπορο Ερντογάν, της ολοκληρωτικής επιβολής μειοψηφικών πολιτικών και προτύπων στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών Εθνών, της τιμωρητικής πολιτικής λιτότητας και βαριάς φορολόγησης, που αποκλείουν την ανάπτυξη.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, ανεξαρτήτως επί μέρους διαφορών, χαιρετίζει το πέρασμα της κ. Λεπέν στον β' γύρο, καθώς και το σημαντικό ποσοστό που κατέγραψε ο κ. Φιγιόν.

Η Ευρώπη της "πολιτικής ορθότητας" και της δικτατορίας μιας διεφθαρμένης ελίτ των Βρυξελλών πρέπει να τελειώσει και να γίνει η Ευρώπη - κάστρο των πολιτισμών, συμμαχία για την υπεράσπιση της ασφάλειας και της ξεχωριστής ταυτότητας κάθε Έθνους, χωρίς αυτοκτονικό ιδεασμό απέναντι στους εχθρούς της».


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.