Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

VIDEO ΣΟΚ! Ο επικεφαλής εταιρείας με τζίρο 300 δις με χειροπέδες και ...σκοινιά !

Κοίτα να δεις τι γίνεται στας αλλοδαπάς...

Ο επικεφαλής της Samsung, Τζέι Λι, και τέσσερα ακόμη στελέχη του νοτιοκορεατικού τεχνολογικού κολοσσού βαρύνονται με τις κατηγορίες και της δωροδοκίας και της υπεξαίρεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του ειδικού εισαγγελέα της χώρας, ο οποίος έχει αναλάβει τη διερεύνηση του πολιτικού σκανδάλου που συγκλονίζει τη χώρα.

Εκπρόσωπος της ειδικής εισαγγελίας ανακοίνωσε πως «τα πέντε στελέχη θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της δωροδοκίας, της υπεξαίρεσης και της απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό». Υπενθυμίζεται πως ο Τζέι Λι έχει συλληφθεί από τις 17 Φεβρουαρίου για τον ρόλο που φέρεται να έπαιξε στο σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλέκεται η πρόεδρος της χώρας Park Geun-hye.

έλα, έλα, αμέσως να κάνετε συνειρμούς !

Η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου για το αν θα παραπεμφθεί τελικά σε δίκη η πρόεδρος της χώρας, αναμένεται τον επόμενο μήνα.


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.