Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Το Starbucks Νίκης & Αριστοτέλους, Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση

Το Starbucks κατάστημα Νίκης & Αριστοτέλους ανακηρύχθηκε
«Πρωταθλητής της Ανακύκλωσης Γυάλινων Συσκευασιών»

από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, το κατάστημα Starbucks που βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε μεταξύ άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ). Η βράβευση έγινε για τις επιδόσεις των καταστημάτων στην ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών, στους ειδικούς κάδους (κώδωνες) της ΕΕΑΑ το τελευταίο εξάμηνο 2016.

Ο Χρήστος Νασκούδης, διευθυντής του καταστήματος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συστηματική και ενεργή συμμετοχή μας ως ομάδα, κατάστημα και εταιρία στην προσπάθεια ανακύκλωσης από τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, επιβραβεύτηκε και εμπράκτως. Θα συνεχίσουμε αμέριστα την συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και στο μέλλον, καθώς η ανακύκλωση αποτελεί μία από τις κυριότερες προσπάθειες για την προστασία & το μέλλον του περιβάλλοντος μας».
###


Ο Χρήστος Νασκούδης και η ομάδα του καταστήματος Starbucks Νίκης & Αριστοτέλους με το βραβείο «Πρωταθλητής της Ανακύκλωσης Γυάλινων Συσκευασιών».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.