Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Nεοφιλελεύθερο κρεσέντο: Μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις υπόσχεται ο Μητσοτάκης !!!

Σήμερα, μιας και λείπει ο Βασίλης, αλλά...
και κόσμος και η Παρασκευή είναι μια μέρα χαβαλέ, είπα να βάλω μερικές ακραίες απόψεις, άλλες προβοκατόρικες, από διάφορους πολιτικούς χώρους, από το ένα μέχρι το άλλο, ώστε να ανάψουν λίγο τα αίματα και να γίνει ο απαραίτητος χαβαλές στα σχόλια.

Έκανα μια περαντζάδα κι απ΄τα site του ΚΚΕ, αλλά ...βαρετοί ρε γαμώτο, τι να βάλεις. Οπότε το 'ριξα στους παλιούς μας υβριστές, στους βλάκες του left.

Ναι, κι απά αυτά τα σούργελα έβαλα άρθρο, (τάχαμ - δήθεν ότι είμαι πολυσυλλεκτικός, στην πραγματικότητα θέλω να τους τρολάρω),.

Ώσπου πέφτω στο προβεβλημένο άρθρο με τον τίτλο που βλέπετε.

"Nεοφιλελεύθερο κρεσέντο: Μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις υπόσχεται ο Μητσοτάκης !!!"
(https://left.gr/news/kyr-mitsotakis-apo-tin-itea-skopos-moy-einai-na-enoso-oloys-toys-ellines)

Δηλαδή, η μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, που ειναι το πιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και επείγον μέτρο, για να κινηθεί επιτέλους η οικονομία και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, το μέτρο που έβγαλε όλα τα κράτη από μνημόνια και τέλμα,  είναι για αυτά τα σούργελα "νεοφιλελεύθερο κρεσέντο" !!!!!!

Ε, δεν τρώγονται με τίποτε οι πούστηδες ! Ούτε χαβαλέ δεν μπορείς να κάνεις με τις μπούρδες τους !

Ε, άι σιχτίρ, δεν μεταδίδω άλλο !Θα βάζω μόνο ανέκδοτα !


Φ.Μ.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.