Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

H ενόχληση της τουρκόφωνης Εφημερίδας Μπιρλίκ της Κομοτηνής για τα μνημεία και τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία, την οποία ονομάζει "δήθεν"!!!!

Το κείμενο όπου καταγράφεται η "ενόχληση" της τουρκόφωνης εφημερίδας Μπιρλίκ της Κομοτηνής για τη Γενοκτονία έχει ....
ενδιαφέρον για πολλούς λόγους, αφού για ακόμη μία φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα η αρνητική θέση για το μαζικό έγκλημα, με τα μνημεία, τις εκδηλώσεις και τους ανθρώπους που αναδεικνύουν την Γενοκτονία ζητώντας την αναγνώριση από την Τουρκία.

Το φασιστικό κράτος- φυλακή όπως λέει ο διωκόμενος πρώην διευθυντής της Τζουμχουριέτ Τζαν Ντουντάρ. Στο άρθρο αναφέρεται το μαζικό έγκλημα εναντίον των Ελλήνων ως " δήθεν " Γενοκτονία" για την οποία στήνονται μνημεία και ενώ στην Τουρκία η 19η Μαΐου αποβίβασης του Κεμάλ στην Σαμψούντα γιορτάζεται ως εορτή, στην Ελλάδα μετά από ψήφιση στην ελληνική βουλή το 1994, κάθε χρόνο οργανώνονται διάφορες τελετές με το αιτιολογικό πως δήθεν έγινε ¨γενοκτονία¨" (!!!!!). Είναι ευνόητο ότι η απάντηση στο παραπάνω κείμενο μπορεί να ληφθεί από τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας σχετικά με την αναγνώριση της Γενοκτονίας και τα προβλεπόμενα όσον αφορά την άρνησή της....

http://malkidis.blogspot.gr/2017/03/h.html