Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Υπάρχει Δημοτική Αστυνομία στο Ωραιόκαστρο;

Επιστολή και φωτορεπορτάζ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:



Άρθρo 48
Kατάληψη τμήματoς oδoύ και πεζόδρoμoυ
1. H πρoσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματoς τoυ oδoστρώματoς με εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγoρεύεται, ιδιαίτερα αν με αυτά παρεμπoδίζεται
η κυκλoφoρία, η επιτρεπόμενη στάση ή στάθμευση oχημάτων ή περιoρίζεται η oρατότητα αυτών πoυ χρησιμoπoιoύν τις oδoύς.
Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίων (400,00) ευρώ.

Το γνωστό πλέον θέμα και σοβαρότατο επεκτείνεται πλέον σε όλο το Νομό.
Περίεργοι τύποι όπως και στο κέντρο τοποθετούν ξύλα κασόνια σιδερώστρες[σωστά διαβάζετε] γλάστρες και γενικά ότι βρούν γιά να καβατζώσουν πάρκινγκ.
Το απίστευτο είναι οτι κατέχουν και εισόδους πάρκινγκ γιά να βάζουν τα οχήματα αλλά δεν τους φθάνουν θέλουν και μία καβάτζα προφανώς για το δεύτερο αλλά όχι μακριά να περπατάνε μπροστά στην αυλή τους.
Και όταν τα παίρνεις γιά να παρκάρεις βγαίνει ο περίεργος με ύφος φουσκωτού και σου λέει αυτός ο χώρος είναι μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου και είναι δικός μου.Δηλαδή ρε μεγάλε μαζί με το σπίτι αγόρασες από τον εργαλάβο και το οδόστρωμα του δήμου::Η γνωστή χωριάτικη νοοτροπία είναι μπροστά στο σπίτι μου μόνο εγώ παρκάρω και κανένας άλλος.
Δυστυχώς με την ανοχή των αρχών αυτό διογκώθηκε και πλέον έγινε και στα μάτια των παραβατών και νόμιμο.
Ιδιως στο κέντρο πόσες φορές είδαμε μηχανές περιπολικά να περνούν μπροστά από καταστήματα πού καβατζώνουν με αντικείμενα οδόστρωμα και να μην τους τιμωρούν.Δεν χρειάζεται φίλε τροχονόμε να κάνω καταγγελία περνάς απο μπροστά όπως γράφεις αυτόν πού δεν φοράει κράνος περνάει κόκκινο έτσι σταμάτα γράψε και αυτόν πού καταλαμβάνει οδόστρωμα έτσι θά πάψει να το κάνει.
Έτσι και στο Ωραιόκαστρο πλέον ξύλα γλάστρες αντικείμενα εμφανίζονται επί του οδοστρώματος καιρό τώρα χωρίς δήμος η αστυνομία να κάνουν κάτι ώστε να σταματήσει αυτό το εκνευριστικό φαινόμενο.Δύο μόνο φώτο από την οδό ΛΑΧΑΝΑ όπου το φαινόμενο όπως και σε άλλα σημεία ανθίζει.
κ Δήμαρχε ώρα να κάνεις κάτι εσύ η η τροχαία μπάς και συνετιστούν.2-3 έξυπνοι πάντοτε ........................