Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Στάθης Ψάλτης

"Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής" αναφέρει ....
πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον

Ο Στάθης Ψάλτης νοσηλεύεται με άκρα μυστικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" οι θεράποντες γιατροί κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αγαπημένος ηθοποιός διέκοψε την περιοδεία του και το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τις επίσημες εξόδους.

"Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής" αναφέρει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: "Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι μέρα-νύχτα η δεύτερη σύζυγός του, Χριστίνα, αλλά δεν λείπουν από κοντά του αυτές τις δύσκολες ώρες και η πρώτη σύζυγός του, η Κάτια, η κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας".

Αυτός είναι ο αδερφός του Στάθη Ψάλτηnews247.gr


Οργή της οικογένειας του Στάθη Ψάλτη για τα δημοσιεύματα περί «θανάτου» του ηθοποιού

Τον τελευταίο καιρό ο γνωστός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ωστόσο κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έσπευσαν να τον «πεθάνουν», προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, την άμεση αντίδραση της οικογένειάς του.

Σε σχετική ανακοίνωση στο λογαριασμό της στο Facebook, η φίλη της οικογένειας Ψάλτη, Μαίρη Βιντιάδου, αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να πεθάνουν τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στην μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών, η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν τη μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν «πρόωρα αυλαία» στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους» αναφέρει η Μαίρη Βιντιάδου, φίλος της οικογένειας που δημοσίευσε την σχετική ανακοίνωση στο Facebook.

Σημειώνεται ότι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα του είναι και η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός διαβάζοντας τα όσα γράφονται για τον Στάθη Ψάλτη, θέλησε να απαντήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

«Ο Στάθης ζει. Οι δημοσιογράφοι ας σεβαστούν τον αγώνα του και να μην πουν τίποτα στην τηλεόραση γιατί παρακολουθεί. Ούτε διάψευση, σας παρακαλώ δίνει μάχη για την ζωή του», έγραψε η ηθοποιός.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.