Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Τρομερή ατμόσφαιρα, τρομερό αποτέλεσμα

Ιβανώφειο βγαλμένο από τις "χρυσές" εποχές του ελληνικού μπάσκετ
Ο Ηρακλής ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ επί του Πανιωνίου ....
στο ντέρμπι της Α2 και ο κόσμος του έστησε ένα υπέροχο πάρτι στο Ιβανώφειο που θύμισε κάτι από τα παλιά (PHOTOS & VIDEO).
Δεν ήταν το ντέρμπι της ημέρας στην Α2. Ήταν το ντέρμπι της ημέρας στο ελληνικό μπάσκετ. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πανιώνιο επισκίασε ακόμη και τις αναμετρήσεις της Stoiximan.gr Basket League, καθώς το μενού της 21ης αγωνιστικής δεν είχε κάποιο πραγματικά μεγάλο παιχνίδι.

Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 17 πόντους, η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε τον έλεγχο και έδειχνε έτοιμη να "κλειδώσει" το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όμως ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το Ιβανώφειο έδωσε ώθηση στον Ηρακλή για να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες (80-79).

Δείτε εικόνες και video από την τρομερή ατμόσφαιρα που θύμισε κάτι από τις "χρυσές" εποχές της Α1, όταν ο Ηρακλής ήταν μία από τις πιο σταθερές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ μαζί φυσικά με τον σημερινό του αντίπαλο.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.