Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Τρ. Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): ""Ο Μητσοτάκης θα απολύσει όσους μονιμοποιήσαμε"

Ο μόνιμος νταλκάς των πολιτικών: τι θα απογίνουν οι μαχητές τους, που βόλεψαν στο δημόσιο, χωρίς εξετάσεις και...
η μόνιμη ψηφοθηρία: "ε, υπαλληλάκε, που το μόνο που σε νοιάζει στη ζωή είναι η θεσούλα σου στο δημόσιο, ψήφισε εμάς γιατί οι άλλοι θα σε απολύσουν".
Όλη η μεταπολιτευτική Ελλάδα χτίστηκε πάνω στη λύσσα του Έλληνα να διοριστεί στο δημόσιο κι ας εξαϋλωθεί το σύμπαν...

Μπορεί να κουβεντιάζεται το θέμα αλλά δεν θα εφαρμοστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, υποστήριξε ο μνημονιακός βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Επιπλέον, ο κ. Μηταφίδης δεν τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των ελληνικών εταιρειών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, καθώς δεν θεωρεί ότι πρέπει να δωθούν κίνητρα για την επιστροφή τους, ούτε να μειωθεί η φορολογία.

Παράλληλα, ο κ. Μηταφίδης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κοινωνική πολιτική, η οποία πρέπει να στηριχθεί από όλα τα κόμματα και κατηγόρησε το ΚΚΕ για την αρνητική του στάση έναντι της κυβέρνησης σε αυτά τα ζητήματα.

Τέλος, ο κ. Μηταφίδης είπε πως αν κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολύσει δημόσιους υπαλλήλους, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ μονιμοποίησε.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.