Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ...τζαμπατζής σε ξενοδοχεία - Το κόλπο του δεν έπιασε αυτή τη φορά !

40χρονος την έβγαζε τζάμπα στα ξενοδοχεία με το παρακάτω κόλπο:



"Συγκεκριμένα", αναφέρει το δελτίο τύπου της Ελληνικής αστυνομίας, "συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Κουφαλίων, μεσημβρινές ώρες χθες (28-02-2017), 40χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στο οποίο είχε κρατήσει δωμάτιο τηλεφωνικά, προφασιζόμενος ότι είναι υπάλληλος εταιρείας, προκειμένου να μην πληρώσει το αντίτιμο της διαμονής του.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον προηγούμενο μήνα, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, επανέλαβε την ίδια απάτη σε (2) ακόμη ξενοδοχεία."



ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι

διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Συνελήφθησαν (18) άτομα και βεβαιώθηκαν (6) πταισματικές παραβάσεις σε παράνομα εκδιδόμενα πρόσωπα

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων, διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενήργησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν :

(3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 38χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεαπόλεως, πρωινές ώρες χθες (28-02-2017), σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε (1) απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών, για διακεκριμένες κλοπές.
(1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.
(6) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων (1) αλλοδαπός και (1) ημεδαπός, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ποσότητας κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας.
(7) άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών.
(1) άτομο για απάτη. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Κουφαλίων, μεσημβρινές ώρες χθες (28-02-2017), 40χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στο οποίο είχε κρατήσει δωμάτιο τηλεφωνικά, προφασιζόμενος ότι είναι υπάλληλος εταιρείας, προκειμένου να μην πληρώσει το αντίτιμο της διαμονής του.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον προηγούμενο μήνα, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, επανέλαβε την ίδια απάτη σε (2) ακόμη ξενοδοχεία.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) μπλοκ αποδείξεων και (1) μπλοκ δελτίων παραγγελιών, τα οποία χρησιμοποιούσε για να ενισχύει τον ισχυρισμό του ότι εργάζεται στην ανωτέρω εταιρεία.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν (6) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.