Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Σαλος με το #ερωτηματολογιο_συριζα

Μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πλέον ως το κόμμα που θα ικανοποιήσει τα όνειρα ....
των νέων, μιας και έχει γελοιοποιηθεί στην πράξη η "αριστερή ιδεολογία" από τους καθεστωτικούς του ΣΥΡΙΖΑ και καταστράφηκαν όλα τα όνειρα της ουτοπίας, μιας και η πράξη δείχνει ότι τα αριστερά οράματα ήταν τελικα ...τρίχες κατσαρές για αυτιστικούς, είπαν στο κόμμα, να δώσουν μια αίσθηση αντισυμβατικότητας με ενα χαζό ερωτηματολόγιο, που απευθύνεται σε χαζά παιδιά, μπας και στρατολογήσουν κανένα απ΄αυτά στο κομμα, που πια έχει πέσει περονόσπορος.
Η μούχλα των παλαιοπασόκων που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνουν στο βόλεμά τους στο δημόσιο, απλώθηκε παντού και βρωμάει σαπίλα.
Με τέτοια δημοσιοϋπαλληλική σαπίλα, που βρωμάει όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, τι να κάνει εκεί ένας νέος, που δεν έχει μπολιαστεί ακόμη με τη λύσσα του βολέματος στο δημόσιο;
Μόνο μικροαστοί δημόσιοι υπάλληλοι, που όλη τους η ζωή είναι η θεσούλα τους, έχουν θέση στον μουχλιασμένο γερασμένο ΣΥΡΙΖΑ.
Το ερωτηματολόγιο θυμίζει 65χρονο με πλήρη στυτική ανικανότητα, που προσπαθεί να δείξει συνομηλικος μιας 18χρονης,  βάφοντας απλώς τα μαλλιά του.
Ο τελευταίος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ, που όζει θανατίλα.


Αίσθηση και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένα από τα ζητήματα που βρίσκεται στο επίκεντρο του προσυνεδριακού διαλόγου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η «οργανωμένη κλοπή καταστημάτων και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες».

Εικότερα, εν όψει του συνεδρίου της οργάνωσης στις αρχές Απριλίου η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην επίσημη ιστοσελίδα παρουσιάζει ένα ερωτηματολόγιο, όπου όσοι επιθυμούν να το συμπληρώσουν, καταθέτοντας έτσι και την γνώμη τους, καλούνται μεταξύ άλλων να απαντήσουν εάν θα συμμετείχαν σε κάποια οργανωμένη κλοπή σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης στην ερώτηση «Αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) καλείται να συμπληρώσει μια από τις παρακάτω απαντήσεις: «-Δεν θα υποστήριζα ούτε θα συμμετείχα ποτέ -Θα υποστήριζα – Θα συμμετείχα – Έχω συμμετάσχει και θα το κάνω στο μέλλον».




Εντύπωση προκαλεί και η ερώτηση στην οποία ο συμμετέχων καλείται να αποφανθεί αν υπάρχει αναγκαιότητα να ισχύει η θανατική ποινή για κάποια εγκλήματα.