Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Καρφιά Μπέντο προς Μαρινάκη, που πούλησε Μιλόγιεβιτς και Ιντέγε

Ξεκάθαρα «καρφιά» του Πάουλο Μπέντο για τη διοίκηση του Ολυμπιακού μετά την ήττα στην Τούμπα:


«Είμαστε άλλη ομάδα χωρίς Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, όταν χάνεις τόσο σημαντικούς παίκτες σταματάς να είσαι η ίδια ομάδα», τόνισε όλο νόημα ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου.

«Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Βρισκόμαστε εντός τριών στόχων» πρόσθεσε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αρνητικό ρεκόρ του Ολυμπιακού με τις τρεις συνεχόμενες ήττες και αν έπαιξαν ρόλο οι πωλήσεις που έγιναν:

«Αυτό που συμβαίνει σήμερα για το αρνητικό ρεκόρ, είναι κάτι που δεν μας αρέσει και δεν θέλαμε να συμβεί. Δεν έχει σημασία αν έχει καιρό να γίνει αυτό, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι καλή για εμάς. Όπως στο πρώτο γύρο κερδίσαμε τα τρία ντέρμπι, έτσι και τώρα βρισκόμαστε στην δύσκολη θέση να έχουμε τρία άσχημα αποτελέσματα. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μια αθλητική σεζόν.

Είναι γεγονός (σ.σ. για τις πωλήσεις) που το έχουμε σχολιάσει όταν συνέβαινε. Όταν μια ομάδα χάνει σημαντικούς παίκτες, σταματάει να είναι ίδια ομάδα. Ήμασταν άλλη ομάδα μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου και τώρα είμαστε άλλη ομάδα. Οποιοσδήποτε οργανισμός χάνει δυο βασικά στελέχη, γίνεται πιο αδύναμος. Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία, είναι μια πραγματικότητα πρέπει να βρούμε λύσεις για να προχωρήσουμε.

Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Βρισκόμαστε εντός τριών στόχων, έχουμε περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη και είμαστε μέσα στον στόχο, ενώ στο Πρωτάθλημα θα δούμε αύριο πόσους βαθμούς θα είμαστε μπροστά. Θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι και να σκεφτόμαστε ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας».