Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Βόμβα στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση

Απίστευτες εξελίξεις στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Doda Miranda. Ο Βραζιλιάνος ιππέας ζητά με ....
αγωγή 10 εκατομμύρια δολάρια(!) κατηγορώντας την Αθηνά πως φταίει για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία.

Όπως είναι γνωστό, ο Βραζιλιάνος σημειώνει ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις το τελευταίο διάστημα, έχοντας πέσει σημαντικά στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Miranda λοιπόν διεκδικεί το υπέρογκο ποσό από χρηματικά έπαθλα και χορηγίες που είχε εξασφαλίσει ως επαγγελματίας ιππέας για την εταιρεία που ίδρυσε με την κληρονόμο το 2010.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο δυο φορές χάλκινος Ολυμπιονίκης είναι στα «μαχαίρια» με την Αθηνά Ωνάση για την «κηδεμονία» των αλόγων του. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το γεγονός πως η Αθηνά του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί τα άλογα που είχαν αγοραστεί με δικά της χρήματα, τον οδήγησαν στο να πέσει από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας. Ο Ντόντα συνέχισε να προπονείται με άλογα κατώτερων δυνατοτήτων και έτσι δεν κατάφερε να έχει τις νίκες και τα χρηματικά έπαθλα που υπολόγιζε.

Η αγωγή του Αλβάρο κατατέθηκε από την δικηγόρο του Πρισίλα Κορέα ντα Φονσέσκα, γνωστή στους νομικούς κύκλους ως η “βασίλισσα των διαζυγίων”, τον Οκτώβρη του 2016, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με το αγαπημένο του άλογο Cornetto K. Εκτός, από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Αλβάρο δεν είχε καμιά άλλη πρόσβαση στα πανάκριβα άλογα της Αθηνάς, τα οποία φυλάσσονταν σε στάβλους στους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος στον Ντόντα.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.