Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αυτοί είναι οι Πρωταθλητές του Μπόουλινγκ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ και η διοργάνωση είχε ....
μεγάλη συμμετοχή, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα. Ο αθλητικός χώρος κάλυψε τις απαιτήσεις και των πλέον απαιτητικών και «πονοκεφάλιασε» ευχάριστα την Ομοσπονδία, καθώς οι σύλλογοι που εξέφρασαν την επιθυμία να αγωνιστούν και στις επόμενες διοργανώσεις, είναι πολλοί περισσότεροι και πλέον θα αναζητηθεί νέος χώρος για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών και αθλητριών της ομοσπονδίας.

Η διοργάνωση είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς για πρώτη φορά αγωνίστηκαν τρεις από τους καινούργιους συλλόγους της Ομοσπονδίας, δείγμα του σωστού σχεδιασμού και προγράμματος που έχει τηρήσει η ΕΟΜΠ, παρά τις όποιες δυσκολίες.

Σε ένα διήμερο γεμάτο αγώνων υψηλών προδιαγραφών, πραγματοποιήθηκαν τα ομαδικά, τα ατομικά, οι δυάδες και οι τριάδες.

Στα ομαδικά των συλλόγων ο ΑΣΜ Θράκης (Απαζίδης, Γκαράνης, Τολογκος, Ανδρόνικος, Μαρουφίδης, Καραγκιβρουδης) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το GBS (Τσουρούπη, Ξυδας, Παναγιωτίδης, Καρατζάς, Ζορμπάς, Κελεσίδης), ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Golden Bowlers (Φωκάς, Τσισμενάκης, Στιούκης, Μουζουράκης, Κορωνάκης)

Στα ατομικά το χρυσό μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Παντελής Απαζίδης (ΑΣΜ Θράκης). Στη δεύτερη θέση ήρθε ο Λάζαρος Παναγιωτίδης (GBS) και την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Κώστας Ζορμπάς (GBS) και Γιάννης Καραγκιβρούδης (ΑΣΜ Θράκης).

Στις τριάδες πρώτευσαν οι Αγγελος Τσουρούπης, Παύλος Ξυδας και Κώστας Ζορμπάς, που αγωνίστηκαν από τον σύλλογο GBS. Στη δεύτερη θέση ήρθαν οι: Λάζαρος Παναγιωτίδης, Αρης Καρατζάς, Στάθης Κελεσίδης από τον σύλλογο GBS και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν δύο ομάδες από το ΑΣΜ Θράκης. Στην πρώτη τριάδα αγωνίστηκαν οι Ιορδάνης Τολόγκος, Γιώργος Ανδρόνικος και Βασίλης Γκαράνης και στη δεύτερη οι: Παντελής Απαζίδης, Γιάννης Καραγκιβρούδης, Γιάννης Μαρουφίδης

Στις δυάδες πρώτοι αναδείχτηκαν οι Γιάννης Καραγκιβρούδης και Γιάννης Μαρουφίδης (ΑΣΜ Θράκης). Στη δεύτερη θέση ήρθαν οι Κώστας Ζορμπάς και Παύλος Ξυδας (GBS) και στην τρίτη οι Γιώργος Ανδρονικός, Βασίλης Γκαράνης (ΑΣΜ Θράκης) και Αρης Καρατζάς, Λάζαρος Παναγιωτίδης (GBS)

Το καλύτερο παιχνίδι έκανε ο Γιάννης Καραγκιβρούδης με 258 κορίνες.