Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Νοσοκομεία - σκ@τά (μέρος 1ο)

Δεν χρειάζεται να μας το λένε στις ειδήσεις, ούτε η αιτία της αθλιότητας είναι ότι προσέλαβαν 65άρηδες για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα στα Νοσοκομεία.
Όποιος πάει σε ....
εφημερία Σαββάτου, στο ΑΧΕΠΑ, το Ιπποκράτειο, το Παπαγεωργίου κ.λ.π. κι έχει λίγο μυαλό και δεν είναι βαριά, καταλαβαίνει ότι είμαστε χειρότερα κι από Ζουλού.

Τα πάντα στα Νοσοκομεία είναι άρρωστα. Διοκητές, υπάλληλοι, γιατροί, τραυματιοφορείς, νοσηλευτές, νοσοκόμες, κτίρια, κουτάλια, μαχαίρια, πηρούνια, στρώματα, τα πάντα είναι βαριά άρρωστα, σάπια, μουχλιασμένα, επικίνδυνα.

Δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος στην ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ εικόνα των νοσοκομείων μας, πιάσανε πάτο.
Με ευθύνη, αντίθετα από ότι συνήθως ακούγεται για να χαϊδέψει αυτιά, κατά 30% των "από πάνω" και 70% των γιατρών, νοσηλευτών, διοικήσεων και λοιπών "εντός".

Το επίπεδο παροχής δημόσιας υγείας για τον Έλληνα ασφαλισμένο που πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του σε ΚΑ, ΕΦΚΑ κ.α., έχει υποβαθμιστεί τόσο, που μόνο μια λέξη μπορεί να περιγράψει τα Νοσοκομεία : σκατά !




Στο 2ο μέρος, οι τεράστιες ευθύνες των γιατρών, που όλοι χαϊδεύουν ως "ήρωες", Θα δούμε πόσο ήρωες είναι ή πόσο κηφήνες...
Στο 3ο μέρος θα σας περιγράψω την προσωπική μου πρόσφατη εμπειρία - ρεπορταζ, στο βόθρο που λέγεται ΑΧΕΠΑ, χωρίς γλείψιμο στο προσωπικό για ψηφαλάκια, χωρίς χαϊδέματα και εξωραϊσμούς, που μας έφεραν σ΄αυτό το χάλι.

Β.Π.