Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

«Σιχαίνομαι τη Ζωζώ Σαπουντζάκη! Είναι 100 χρονών και βγαίνει με τα μπούτια έξω»

Η τηλεόραση στα χειρότερά της. Εμετικός ο Αρναούτογλου.
«Δεν τη θέλω καθόλου την κοντή. Μια φορά που την είδα κάπου μύριζε ναφθαλίνη» Για την Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε, όχι με τα…
καλύτερα λόγια, ένα βλαμμένο ον στο πλατό του μαλάκα  Γρηγόρη Αρναούτογλου, που επέτρεψε αυτό το ρατσιστικό υβριστικό παραλήρημα του όντος που φλοξενούσε και μάλιστα χασκογελούσε, γνωρίζοντας ότι θα βγει το viral video και θα παίξε παντού την ώρα που η "κατηγορούμενη" δεν ήταν παρούσα και δεν μπορούσε να απαντήσει ή να ανταποδώσει. Και μόνο για αυτό, θα έπρεπε να τιμωρηθεί με το μεγαλύτερο (άνω των 100.000 ευρώ) πρόστιμο το κανάλι. Αν δεν έχει τιμωρηθεί τάχιστα, σημαίνει ότι το ΕΣΡ είναι γελοίο άχρηστο, κοστοβόρο κατασκεύασμα, αποτελούμενο από βλάκες.

Όποιος έχει στα χέρια του μια δημοφιλή εκπομπή, πρέπει να αντιλαμβάνεται και τις ευθύνες που έχει. Δεν μπορεί να δίνει βήμα σε κάθε ψυχοπαθές ον, να διασύρει ανθρώπους, ξερνώντας την προσωπική του χολή.

«Την μισώ τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Την μισώ και την σιχαίνομαι. Είναι 80 χρονών, λέμε 80, 100 χρονών και βγαίνει με τα μπούτια έξω, γυμνή. Έχεις δει καμιά 80χρονη να βγαίνει με τα μίνι που βγαίνει αυτή; Δεν τη χωνεύω, είναι κακιά γυναίκα. Δεν τη θέλω καθόλου την κοντή. Την μισώ. Άσε μια φορά που την είδα κάπου και μύριζε ναφθαλίνη. Το ρούχο που φόραγε ήταν από ναφθαλίνη», ανέφερε το ον και το κανάλι (που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ξερατά), στο βωμό της τηλεθέασης το μετέδωσε ! Όνειδος για τον ΑΝΤ1 αυτή η εκπομπή.