Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Αν το έκανε συμβουλος του Ομπάμα, θα τσίριζαν από ενθουσιασμό για την "ανεπιτήδευτη άνεση"

Η υποκρισία των προπαγανδιστών όπου γης, δεν έχει όρια και μας ενοχλεί. Ε, μας ενοχλεί αυτή η μανιασμένη προσπάθεια, ντε και καλά, να ....
φυτέψουν στο μυαλό μας, αυτά που θέλουν αυτοί.
Ε, αφού όλοι καταλαβαίνετε, ότι αν δεν ήταν συμβουλος του Τραμπ, αλλά του Ομπάμα, ή θα περνούσε απαρατήρητο ή θα το έβρισκαν χαριτωμένο. Τώρα σκούζουν οι CNNάδες δήθεν προσβεβλημένοι για τα ιερά και όσια του Αμερικανικού έθνους.
Ε, αϊ σιχτίρ με την υποκρισία σας!

Φωτογραφία της στενής συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ, Κελιάν Κόνγουεϊ, που τη δείχνει καθισμένη με διπλωμένα τα γόνατα σε καναπέ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου προκάλεσε κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στη φωτογραφία, την οποία τράβηξε φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, η Κελιάν Κόνγουεϊ κάθεται με άνεση στα γόνατά της πάνω στον καναπέ, φορώντας τα παπούτσια της, την ώρα που ο πρόεδρος παίρνει θέση για μια φωτογραφία με αφρο-αμερικανούς επικεφαλής λυκείων και πανεπιστημίων.
Στο Twitter πολλοί καταφέρθηκαν εναντίον της «έλλειψης σεβασμού» που επέδειξε όπως είπαν, η σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
«Η Κόνγουεϊ με τα παπούτσια στον καναπέ του οβάλ γραφείου - αυτό συνάδει με ένα γενικό επίπεδο έλλειψης σεβασμού το οποίο έχει αποδείξει το επιτελείο Τραμπ», γράφει σε tweet ο Κάιβαν Σροφ, φοιτητής στο Γέιλ.
«Οι πιο σεβάσμιοι αφρο-αμερικανοί εκπαιδευτικοί της χώρας συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Οίκο και η Κελιάν Κόνγουεί δεν ήταν καν ικανή να δείξει τη στοιχειώδη ευγένεια», σχολίασε η Ρέιτσελ Βορόνα Κόουτ στην ιστοσελίδα Jezebel.
Το πρωί, το tweet του Γαλλικού Πρακτορείου με τη φωτογραφία έγινε retweet περισσότερες από 1.800 φορές.
Για τον κύριο αρθρογράφο της Wall Street Journal Μπρετ Στίβενς, αν οι σύμβουλοι του προηγούμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα «κάθονταν έτσι στο Οβάλ Γραφείο, οι συντηρητικοί θα ούρλιαζαν επί εβδομάδες».
Η κ. Κόνγουεϊ έχει ήδη δεχτεί κριτική γιατί είχε καλέσει σε συνέντευξη τους καταναλωτές να αγοράσουν μέσω διαδικτύου προϊόντα ρούχων και αξεσουάρ της κόρης του προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ. Το γραφείο δεοντολογίας της αμερικανικής κυβέρνησης έκρινε ότι η προεδρική σύμβουλος «παραβίασε» τους κανόνες και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει να σκεφθεί «το ενδεχόμενο λήψης πειθαρχικών μέτρων σε βάρος της».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.