Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Καμμένος : "Ούτε νεκρός δεν θα συμμετάσχω σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ μέσα"

Κάθετα αντίθετη στην είσοδο του ΠΑΣΟΚ στον υπάρχοντα κυβερνητικό συνασπισμό εμφανίστηκε....
η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σημειώνοντας μίας «η συνύπαρξη με το ΠΑΣΟΚ προσκρούει στην έντιμη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».
Αναφερόμενη στα πρόσφατα σχόλια του Νίκου Φίλη, παρέπεμψε στη συμφωνία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, η οποία έχει σαφείς ιεραρχημένους στόχους.
Μεταξύ άλλων, προσέδωσε ιδιαίτερη σημασία στην πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, αλλά και στην ενίσχυση της διαφάνειας στο δημόσιο βίο.
Όσον αφορά τα μέτρα της β’ αξιολόγησης, επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΛ θα αξιολογήσουν συνολικά το αποτέλεσμα και θα προχωρήσουν αναλόγως.
«Στόχος όλων μας παραμένει η έξοδος από το μνημονιακό καθεστώς λιτότητας με την ελληνική κοινωνία όρθια» τόνισε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ΑΜΠΕ.
Ερωτηθείσα για την ενδεχόμενη μείωση του αφορολόγητου, κατέστησε σαφές ότι αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από μείωση του ΕΝΦΙΑ, του ΦΠΑ ή της φορολογίας των επιχειρήσεων.
naftemporiki.gr*ο τίτλος είναι παραβολικός. Βγαίνει από ένα άλλο παραμύθι, με τίτλο "ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με κόμμα του μνημονίου"

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.