Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδρίαση ΝΔ: "Δεν τραβάει ο Σταύρος Καλαφάτης, να βρούμε ποιός θα πάει κόντρα στον Μπουτάρη"

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Δοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης (της "τοπικής" πιο απλά), η πρόεδρός της Βίκυ Ευταξά ("ντοράκι"), προσκάλεσε τους ....
4 προκατόχους τους Βάκη Φραντζή, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, Μηνά Σαμαντζίδη και Δημήτρη Τσάμη.
Η συζήτηση πήγε και στις δημοτικές εκλογές του 2019 και σύμφωνα με την εφημερίδα ThessNews, ο "Καραμανλικός" Βάκης Φραντζής, ανέφερε:

"πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να πάρουμε το Δήμο Θεσσαλονίκης ή όχι. Σήμερα η αντιπολίτευση απέναντί του είναι χλιαρή, υποτονική και άνευρη. Να αποφασίσουμε λοιπόν ότι θέλουμε ως ΝΔ το Δήμο Θεσσαλονικης και μετα να κάνουμε όλοι μαζί οργανωμένη αντιπολίτευση".

Στη διαπίστωση ότι ο Γ.Μπουτάρης είναι ένας κακός Δήμαρχος, που δεν έχει σχέση με τη ΝΔ, κι αυτό "θα πρέπει να είναι συντεταγμένη κομματική θέση", προχώρησε και ο Δημήτρης Τσάμης, ενώ ο Μηνάς Σαμαντζίδης, σημείωσε πως "πρέπει εγκαίρως η ΝΔ να υποδείξει τον υποψήφιο Δήμαρχο κα να τον στηρίξει από τώρα".

Δεδομένης της λατρείας της οικογένειας Μητσοτακη προς τον Γ.Μπουτάρη και το σαμποτάρισμα οποιουδήποτε υποψήφιου κι αν προκρίνει ο κομματικός μηχανισμός, η επανεκλογή Μπουτάρη για 3η φορά, θα είναι παιχνιδάκι. Αν του λείπει μία ψήφος του κυργιάννη για να γίνει Δήμαρχος, μην αμφιβάλλετε  ότι θα ανέβει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να ρίξει τον φάκελο στην κάλπη.

Σκεφτείτε μόνο, ότι το κύριο θέμα συζήτησης στη ΝΔ, είναι αν (αν!) θέλουν να κερδίσουν το Δήμο!

Κανείς δεν έχει διάθεση να αντιπολιτευθεί τον Μπουτάρη, όχι επειδή τον εκτιμούν, αλλά φοβούνται όλα όσα αφήνεται να εννοηθεί ως περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι αυτός αντιπροσωπεύει.

Έτσι, η ΝΔ, θα κωλυσιεργήσει για μια ακόμη φορά να δώσει "χρίσμα", θα σαμποτάρει όποιον το πάρει, ώστε να κάνει έναν ακόμη υγιεινό περιπατο ο Μπουτάρης, τον οποίο στηριζει με χίλια η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ- ΣΚΑΪ όπως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σιγά μη βάλεις κανείς το κόμμα, πάνω από τους χορηγούς του.

Σ.Γ.