Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΟΚ: Καταγγελίες για «ύποπτες» μεταγραφές από Τούντορ και Αρνεσεν!

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες, που αγγίζουν τον ΠΑΟΚ και  που θα πρέπει να μπορέσουν να αποδείξουν, προχώρησαν σήμερα οι Κροάτες αναφερόμενοι στην «παράξενη» σχέση, που ....
έχουν αναπτύξει ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Φρανκ Άρνεσεν.

Πιο συγκεκριμένα η κροατική ιστοσελίδα «vecernji.hr» σε άρθρο της, επικαλούμενη δημοσιεύματα από την Τουρκία, υποστηρίζει ότι η σχέση μεταξύ του Κροάτη προπονητή και του Δανού παράγοντα είναι… περίεργη και ύποπτη σ’ ότι έχει να κάνει με τις πολλές (αναφέρουν τον αριθμό 20) μεταγραφές, που έχει πραγματοποίησε ο Αρνεσεν σε συνεργασία με τον Τούντορ.

Κάπου εδώ αρχίζει να εμπλέκεται και το όνομα του ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν την σεζόν 2015-16 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου ο Άρνεσεν είχε τον πρώτο λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις και ήταν αυτός που επέλεξε τον Τούντορ για την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου».

Στο στόχαστρο των Τούρκων είναι περισσότερο ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, «που έπαιρνε μερίδιο από κάθε μεταγραφή», καθώς όπως τονίζουν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο και τώρα που ο Τούντορ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γαλατάσαραϊ. «Συμμετείχαν σε ύποπτες μεταγραφές παικτών ακόμη κι όταν ήταν στην ελληνική ομάδα», σημειώνουν.

Οι δύο περιπτώσεις που αναφέρονται είναι του Γκόικο Τσίμιροτ και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αν και για το Βούλγαρο επιθετικό δεν πρέπει να είχε ενεργό ρόλο ο Αρνεσεν, ενώ ο Τούντορ δεν τον ήθελε στον ΠΑΟΚ!

«Η Σαράγεβο από την μεταγραφή πήρε 800.000 ευρώ, ενώ οι μάνατζερ μοιράστηκαν 250.000 ευρώ. Ο Μπερμπάτοφ εισέπραξε 950.000 ευρώ, ενώ περισσότερο από μισό εκατομμύριο πήγε σε… χέρια ξένων», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι καταγγελίες, τόσο κροατικών όσο και τουρκικών ΜΜΕ, είναι σοβαρές ωστόσο θα πρέπει να τις αποδείξουν σε περίπτωση που οι εμπλεκόμενες πλευρές κινηθούν εναντίον τους.

Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν θεωρούν σκόπιμο να σχολιάσουν τις δηλώσεις Τούντορ, ούτε να αποκαλύψουν τις αιτίες της απόλυσης, εκτός και αν χρειαστεί μετά από περαιτέρω δηλώσεις του ίδιου.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.