Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Εντοπίστηκε γιάφκα στη Θεσσαλονίκη με καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και ναρκωτικά

Σε γιάφκα όπλων και ναρκωτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του στην....
Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης 23χρονος Αλβανός.

Ο άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς και χαρακτηρίζεται ως ηγετικό στέλεχος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης κάνναβης.

Ένα καλάσνικοφ, μία αμυντική χειροβομβίδα, ένα πιστόλι, δεκάδες φυσίγγια και πάνω από 6 κιλά χασίς, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στα ευρήματα της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ύστερα από έφοδο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της εν λόγω υπηρεσίας σε διαμέρισμα του 23χρονου αλλοδαπού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε ρεζέρβα αυτοκινήτου, που εντοπίστηκε στο ίδιο σπίτι, ενώ ο συλληφθείς εκτιμάται ότι είχε «πρωταγωνιστικό» ρόλο στη δράση κυκλώματος που εισήγαγε ποσότητες χασίς στην ελληνική επικράτεια, όπου και διακινούνταν.

Τα κατασχεθέντα όπλα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 23χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.