Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ιστορική μέρα για τη Θεσσαλονίκη : Ποιοί είναι οι 6 σύμβουλοι που είπαν ΟΧΙ στο δάνειο των 20 εκ.

Κρατήστε το, σε 10 χρόνια όλοι στη Θεσσαλονίκη, θα βρίζουν αυτούς που είπαν ΝΑΙ, αν και μέχρι προχθές κατηγορούσαν πρώην Πρωθυπουργούς ότι "καταχρέωσαν τη χώρα και μας έκαναν αποικία χρέους". Το 2027 οι Θεσσαλονικείς θα μιλάνε για ...
τον Μπουτάρη και την Καλφακάκου που έκαναν αποικία χρέους τη Θεσσαλονίκη, με συνεπεια να αυξάνονται τα δημοτικά τέλη του 2028.

Ψηφίστηκε απόψε η λήψη δανείου από την ΕΤΕΠ ύψους 20 εκ.ευρω, από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Ο Σταύρος Καλαφάτης, με πρόσχημα τη μη υιοθέτηση της πρότασής του για αναβολή λήψης απόφασης, πήρε την παράταξή του και αποχώρησε, η Γλυκερία Καλφακάκου, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και δεκανίκι του Μπουτάρη, ψήφισε ΝΑΙ, ο Μάκης Στεργίου ψήφισε επίσης ΝΑΙ, αναφέροντας για το θεαθήναι ότι θα ...ελέγχει που ξοδεύεται κάθε ευρώ και 6 μόνο σύμβουλοι, αναλογιζόμενοι το μελλον, είπαν το γενναίο ΟΧΙ, στο δάνειο.

Αβαρλής Γεώργιος 
(ΣΥΡΙΖΑ, διαφώνησε με την επικεφαλής, που τώρα κόλλησε στον Μπουτάρη)
Δελής Ιωάννης 
(ΚΚΕ)
Κωνσταντινίδης Μιχαήλ 
(ΚΚΕ)
Σεβρής Κωνσταντίνος 
(Μένουμε Θεσσαλονίκη)
Αϊβάζογλου Μόνικα 
(Οικολόγοι)
Ζέρβας Κωνσταντίνος 
(ΝΔ, εκλέχθηκε με τον Μπουτάρη, αλλά διαχώρισε τη θέση του)

Ξανατονίζουμε ότι η παράταξη Καλαφάτη ....αποχώρησε,, με τον επικεφαλής της να δηλώνει στο προεδρείο:
"...εμείς ως εκ τούτου δηλώνουμε ότι και λόγω της γενικότερης διαχείρισης του ζητήματος από την πλευρά της διοίκησης και λόγω του γεγονότος ότι δεν μας δώσατε καμία απάντηση και λόγω του γεγονότος ότι δεν έγινε δεκτή η αίτηση για την αναβολή, εμείς θα αποχωρήσουμε. Ευχαριστώ"


makpress 28/2/2017