Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

5.30' κι ακόμη δεν ξεκίνησε ο τελικός μπάσκετ ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν μπορούν να ξεκινήσουν τον αγώνα, ούτε να καταλήξουν σε απόφαση, λόγω εισβολής κόσμου στο γήπεδο. Κλαυσίγελως....
Έξαλλος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή την ....
υπεραριθμία που υπάρχει στα επίσημα από τους φίλους τους Άρη.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της nova πως δεν πρόκειται να γίνει ο τελικός εφόσον δεν εκκενωθεί σημαντικό μέρος των επισήμων.

«Δυστυχώς για τον Άρη, τους ενδιαφέρει μόνο η δική τους υστεροφημία και όχι το προϊόν. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η κατάσταση στο γήπεδο. Από τη πρώτη στιγμή ζητήσαμε έναν τελικό-γιορτή, πράξαμε ό,τι μπορούσαμε για να γίνει αυτό. Η αστυνομία δεν έχει κάνει αυτά που θα έπρεπε. Απορώ γιατί δεν έχουν ήδη αρχίσει να εκκενώνουν τις θύρες που παράνομα υπάρχει κόσμος του Άρη», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος να πάρει μέρος σε μία τέτοια παρωδία. Πάνω από τον χώρο των επισήμων θα έπρεπε να υπάρχουν 150 άτομα του Παναθηναϊκού κι άλλα 150 του Άρη κι όχι αυτό που συμβαίνει τώρα. Έχω φέρει την οικογένεια μου που έχει μείνει στο ξενοδοχείο με αυτά τα έκτροπα. Ντροπή. Αν η Αστυνομία πιστεύει ότι πρέπει να γίνει έτσι ματς, ας πάρει την ευθύνη…».

ακούστε ζωντανα εδώ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.