Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Σε 2-3 μήνες στην κυκλοφορία ο κόμβος Μαιάνδρου

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν και...
πάλι οι εργασίες στον κόμβο της Μαιάνδρου στην Περιφερειακή Οδό. Το έργο σταμάτησε πριν λίγο καιρό προκειμένου η ΕΥΑΘ να συνδέσει τον νέο αγωγό

“Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε 2-3 μήνες. Όλα αυτά αν ξεκινήσουμε τις εργασίες αρχές Μαρτίου. Όπως δηλαδή είναι το χρονοδιάγραμμα. Το έργο σταμάτησε προσωρινά για να ολοκληρώσει τις εργασίες της η ΕΥΑΘ” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ o επικεφαλής μηχανικός της τεχνικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, Κώστας Σιμόπουλος. Ο ίδιος τόνισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα: “η ΕΥΑΘ πραγματοποιούσε χλωρίωση του νέου αγωγού. Αυτός τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα δοθεί προς χρήση αντικαθιστώντας τον παλιό. Μετά θα αναλάβουμε εμείς, ώστε να παραδώσουμε το έργο. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας και θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους της συνοικίας. Ο κόμβος θα λειτουργεί χωρίς φανάρια. Σε ένα μήνα περίπου θα δοθεί προς χρήση και η γέφυρα της οδού Βέμπο που βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ενώ έχει δοθεί η γέφυρα της 3ης Σεπτεμβρίου που δίνει κυκλοφοριακές λύσεις”, ολοκλήρωσε ο κ. Σιμόπουλος.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.