Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Φυσιολογική η ήττα ΠΑΟΚ από τη Σάλκε με 0-3

O ΠΑΟΚ υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανώτερη Σάλκε, με τον τρόπο που υποτάσσονται οι ελληνικές ομάδες, σε Γερμανικές, Ιταλικές κλπ. Ξεκινούν ....
δυναμικά, τα δίνουν όλα, είναι καλύτερες, αλλά εκεί κάπου στο 30' έρχεται ένα ψυχρό γκολ να διαλύσει την ψυχολογία του μικρού ήρωα.
Στη ρεβάνς του Γκεζελκίρχεν ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικός και μπορεί να πάρει και το "χ".

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, είχε καλή κυκλοφορία και κυρίως από αριστερά με τον Λέοβατς δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στη γερμανική άμυνα.
Στο 6΄ ο Μάτος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού και άουτ. Δύο φορές στη συνέχεια, Μυστακίδης και Λέοβατς συνεργάστηκαν άψογα με τον δεύτερο να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση στην περιοχή, αλλά αμφότερες δεν κατέστη δυνατό να πιάσει σωστά το σουτ.
Κι ενώ ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, στο 27΄ από «στημένη» φάση ο Νάλντο έπιασε την κεφαλιά απόκρουσε προσωρινά ο Γλύκος και από κοντά ο Μπουργκστάλερ άνοιξε το σκορ για τους «βασιλικούς μπλε».
Το γκολ επηρέασε πολύ την ελληνική ομάδα, η οποία «κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο. Ιδιαίτερα στο τελευταίο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο δέχτηκε δύο γκολ, αρχικά από τον Μάιερ στο 82΄ και στο 89΄ ο Χούντελααρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


PAOK Thessaloniki FC 0-3 Schalke 04 (EUROPA... από jackeddine