Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Το αντιψυκτικό στο αμάξι το έλεγξες;

Ε, μη λες μετά "δεν παίρνει μπρος το αμάξι, πού είναι το κράτος;" !!! Μη λες...


"μα γιατί δεν μας ενημερώνει κανείς;"

Κοίταξες το πορτμπαγκάζ σου; Έχεις αλυσίδες; Γάντια; Πώς θα αλλάξεις αλυσίδες στους -10 αν δεν έχεις γάντια; Θα παγώνουν τα χέρια σου και θα εγκαταλείψεις.

Μην περιμένεις να στα κάνει όλα το κράτος ! Πήγαινε σε ένα συνεργείο, πρατήριο κλπ να σου συμπληρώσουν αντιψυκτικό.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί, αγόρασε 3-4 μέτρα υαλοβάμβακα και τύλιξε τις εξωτερικές σωληνώσεις του σπιτιού σου και τους σωλήνες κοντά στη βάνα στο δωματιάκι της πολυκατοικίας σου που είναι οι υδρομετρητές.

Μην περιμένεις να έρθει ο Τσίπρας να σου τυλίξει τους σωλήνες με υαλοβάμβακα, ούτε ο Μητσοτάκης να σου βάλει αντιψυκτικό !

Και σταμάτα να διαβάζεις μόνο μαλακοσάιτς με θέματα - κλικοδολώματα , "ΣΟΚ", "ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ" κλπ. Διάβασε makpress, να μαθαίνεις και τίποτε ουσιαστικό, όχι μόνο πώς "ξεσηκώθηκαν οι Σέρρες από τα βογγητά της φοιτήτριας".

Μετά λες "δεν μας ενημερώνει κανείς τι να κάνουμε με τον καυστήρα φυσικού αερίου". Εμ, άμα διαβάζεις και "διαδίδεις" τρίχες για "ΣΟΚ, πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός", ποιός σου φταίει;

ΕΣΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !

Μάθε για αυτό το μαγικό υλικό, που λέγεται υαλοβάμβακας !
Δεν είναι καμιά βαριά επιστήμη, απλά πράγματα είναι.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.