Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Θα κλείσουμε επ΄αόριστον το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, λένε οι εκβιαστές αγρότες

Φυσικά και ΔΕΝ θα το κλείσουν όπως λένε, γιατί θα τους λιανίσουν στο ξύλο. Καμία κυβέρνηση, δεν αφήνει να ....
κλείσουν το αεροδρόμιο. Δρόμους μπορείτε να κλείσετε, αν όμως κόψετε την πρόσβαση στο αεροδρόμιο, θα δείτε τι εστί "αριστερό ξύλο" ! Όχι, αν τολμάτε κλείστε το όπως λέτε και τα λέμε σε 3 μέρες,. Όχι πολλές., Τρεις. Την 3η μέρα -αν αποκλείσετε το αεροδρόμιο- θα σας λειώσουν.

Θεσσαλονίκη: Κλείνει επ΄αόριστον από αύριο η διασταύρωση «πράσινα φανάρια» από τους αγρότες

Στις 15.00 ξεκινούν από τα σημεία, όπου συγκεντρώνονταν τις προηγούμενες ημέρες αγρότες και κτηνοτρόφοι της Χαλκιδικής, και όπως αποφασίστηκε νωρίς το πρωί σε σύσκεψή τους, θα κατευθυνθούν στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία»).

Η σημερινή ημέρα θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την παράταξη των μηχανημάτων τους στο σημείο. «Αύριο όμως, απο τις 11 το πρωί θα προχωρήσουμε σε καθολικό αποκλεισμό του σημείου και στα δύο ρεύματα, μέχρι να λήξουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις» επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κτηνοτρόφων απο τα Σήμαντρα Χαλκιδικής, Δημήτρης Παπαδάκης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως διευκρίνισε, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον νομό Χαλκιδικής και από τις περισσότερες περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, εκτιμάται ότι θα φτάσουν στο σημείο περί τις 17.00 και αύριο το πρωί, στο μπλόκο «πράσινα φανάρια», θα ενσωματωθούν συνάδελφοί τους από τη Γαλάτιστα.