Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Τραμπ ! "Δεν ορκίζομαι αν δεν έρθουν στην τελετή Καμμένος και Παππάς"

Ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ (ορκίζεται μεσημέρι 20 Ιανουαρίου 2017) θεωρεί ότι....
η τελετή ορκωμοσίας του, δεν θα έχει την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια, αν δεν είναι μεταξύ των 1.000 προσκεκλημένων και 'Ελληνες υπουργοί. Γι' αυτό θα ευρίσκονται στην Ουάσιγκτον με το ''προεδρικό αεροσκάφος'' και την συνοδεία τους (''λεφτά υπάρχουν'' πάντα γιά 'Ελληνες πολιτικούς), οι υπουργοί Π. Καμμένος και Ν. Παππάς.

Οι δύο 'Ελληνες υπουργοί, μπορεί να μην έχουν συναντήσεις με υπουργούς του Nτόναλντ Τραμπ, αλλά θα έχουν συναντήσεις με βοηθούς των βοηθών του, σε κάποια μικροεκδήλωση με ελληνοαμερικάνικο χρώμα στην Ουάσιγκτον (μαζί και ο γραφικός αρχιεπίσκοπος Δημήτριος), που θα τις παρουσιάσουν στον ''σοφό λαό'' της Ελλάδας, ως ''πολύ σημαντικές και καθοριστικές''. Δηλαδή, θα δουν τους ίδιους, που συνάντησε ήδη ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς στις 6 Ιανουαρίου '17, στην Νέα Υόρκη.

Σημ. 1: Η -με ελληνοαμερικάνικο χρώμα- εκδήλωση, μία από τις δεκάδες στην Ουάσιγκτον, διοργανώνεται από ''παράγοντες της Ομογένειας'', δηλ. τους διαχρονικούς ψευτο-''λομπίστες'', που πριν τις εκλογές ήταν με την Χ. Κλίντον, αλλά μετά τις εκλογές έγιναν... Τραμπ-άκουλες.

Σημ. 2: Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα (αυτο)εκπροσωπείται με δύο υπουργούς σε τελετή ορκωμοσίας Αμερικανού πρόεδρου, γεγονός που πιστοποιεί ότι, μετά το ''σκίσιμο των μνημονίων'', η χώρα ευρίσκεται σε περίοδο ''ανάπτυξης'', με τον λαό της σε ευδαιμονιακή ''αφασία''.

NEW YORK www.kalami.net