Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ίβιτς άσε τις μακακίες και βάλε το παλικάρι τον Χατζηισαϊα να παίξει !

Ειδησεις βγήκαν από τις καθιερωμένες δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στη NOVA, με τον Σέρβο τεχνικό του ΠΑΟΚ να μιλά για τη συνάντησή του με τον Σαββίδη, την κλήση του εισαγγελέα, αλλά και .....
το μέλλον των Κάτσε και Χατζηϊσαϊα!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ίβιτς στη Nova :

Αρχικά σχολίασε την χθεσινή αναμέτρηση του κυπέλλου: «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω κάτι παραπάνω, από τους παίκτες και γενικά από την ομάδα. Γνώριζα πως αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα, γιατί έχουμε δει τι έχει συμβεί στο κύπελλο, πολλές ομάδες έχασαν, αυτά συμβαίνουν στο κύπελλο. Όσον αφορά το θεσμό εμείς είμαστε μέσα στο στόχο και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί, από την ομάδα περίμενα κάτι παραπάνω».

Για το τι κρατάει από την χθεσινή εμφάνιση: «Έπαιξαν παιδιά τα οποία είχαν να παίξουν καιρό, δεν θυμάμαι να έχουν παίξει όλοι μαζί ένα παιχνίδι. Είχαμε μια οργανωμένη ομάδα αμυντικά απέναντι μας και ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε κάτι στην περιοχή του αντιπάλου».

Για την χθεσινή συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εμείς συνεχίζουμε εκεί που σταματήσαμε, προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την προκαταρτική έρευνα του εισαγγελέα και αν θέλει να αναφέρει κάτι:«Όχι, περιμένουμε να πάμε εκεί».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι καλά. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, εκτός το αγωνιστικό που είχαμε στα τελευταία δυο παιχνίδια που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να το διορθώσουμε για αυτό δουλεύουμε, είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό».

Για τις αλλαγές και το κενό του Τζαβέλλα και αν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Χατζηισαΐα: 
«Μπορεί να γίνει και αυτό. Ο Χατζησαΐας είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, ήταν να φύγει τον Ιούνιο, έμεινε εδώ και έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Εμείς θα αποφασίσουμε για τον αμυντικό τώρα, θα πάρουμε την απόφαση τις επόμενες ημέρες και το πως θα κινηθούμε».

Για τον Κάτσε και αν τον υπολογίζει: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια τις επόμενες ημέρες και σκεφτόμαστε για αυτό».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό: «Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι, είναι δυο ομάδες που θέλουν να πετύχουμε τους στόχους τους και εμείς και ο Παναθηναϊκός. Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που έχουμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια, θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

Για τα συστατικά της επιτυχίας για την Κυριακή στη Λεωφόρο: «Αυτό που δείξαμε σε αρκετά παιχνίδια, να είμαστε ενωμένοι, να κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε και σε άλλες ομάδες, να δείξουμε χαρακτήρα και το αποτέλεσμα θα έρθει».