Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τώρα έμαθε ο κόσμος για τον Νάσο Θεοδωρίδη;

-Πάνω από 3.000.000 προβολές είχε το άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη σε 3 ημέρες, από την 31/10/16 μέχρι σήμερα
-Χιλιάδες οι αναδημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα
Το άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη για τους πόντιους -ένα από τα δεκάδες γελοία πονήματά του- δημοσιεύθηκε....
στη μειονοτική (της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης) εφημερίδα του Ντέντε, στις 3 Μαρτίου 2011. Το αναδημοσιεύσαμε τότε και δημοσιεύθηκε σε δεκάδες ιστότοπους, μεταξύ αυτών και σε "ποντιακού ενδιαφέροντος" sites. Όμως, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε καμία σημασία στις αντιδράσεις, για το άρθρο, που έβριθε εχθροπάθειας προς τους ποντίους, υποκινούσε το μίσος της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης στην οποία απευθυνόταν και θα έπρεπε να απασχολήσει την ποινική δικαιοσύνη, κάτι που περιέργως και κακώς δεν συνέβη.


Να θυμίσουμε ότι τότε ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιαζε κάθε φαιδρό, ακόμη κι αν έλεγε τις πιο απίστευτες τερατολογίες. Παρά τις διαμαρτυρίες χιλιάδων ελλήνων, ο ΣΥΡΙΖΑ, εν γνώσει του Τσίπρα, ότι ο Νάσος Θεοδωρίδης ..μπατάριζε διανοητικά, τον έχρισε 9 μήνες μετά, εκπρόσωπό του στην "εθνική επιτροπή δικαιωμάτων του ανθρώπου", με απόφαση του ίδιου του Τσίπρα.

Η απάντηση κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ τότε ήταν "ε, βάζουμε και μερικούς ηλίθιους σε θέσεις, για να πάρουμε και τις ψήφους ηλιθίων, ώστε να γίνουμε κυβέρνηση. Μετά, θα ξεκαθαρίσουμε το τοπίο και οι φαιδροί θα φύγουν μόνοι τους ή με κλωτσιές από τον ΣΥΡΙΖΑ". Και πράγματι έτσι έγινε. Πολλοί από το club των μυαλοφυγόδικων αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να φλερτάρει με την πραγματικότητα.

σήμερα ο Νάσος Θεοδωρίδης διατείνεται ότι είναι στέλεχος της ΛΑ.Ε.
Είναι στο ίδιο κόμμα δηλαδή με τη ..Ραχήλ Μακρή !

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας όμως είναι, ότι τίποτε δεν ξεχνιέται. Τα γραπτά μένουν και οι επιλογές τύπου Νάσου Θεοδωρίδη, θα βαρύνουν το DNA της αριστεράς, η οποία δεν δικαιούται να χλευάζει την φράση του Καρατζαφέρη "ελάτε χρυσαυγίτες....στο ΛΑ.Ο.Σ." ή του Πολύδωρα "θα μπορούσε να συνεργαστεί η ΝΔ με τη Χ,Α." ή την ανάλογη του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Όλοι ισχυρίζονται ότι το έκαναν για τον ίδιο λόγο : ψηφοθηρία.

To ίδιο θα ισχυρίζεται η ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη, που "αγκάλιασε" σήμερα τον Νάσο Θεοδωρίδη.


Με μια λέξη, στην πολιτική επικρατεί αδίστακτος οπορτουνισμός και καμία ηθική. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Ψηφαλάκια να έρχονται, ακόμη κι αν προέρχονται από τις τάξεις των ηλιθίων, που γράφουν με σοβαροφάνεια  και επιστημοσύνη (!) ότι οι πόντιοι είναι ...Ογκούζοι Μογγόλοι ! 

Βασίλης Προκοπίδης, makpress 2/11/2016

για την ιστορία, το γελοίο άρθρο του γελοίου εδώ>>