Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Επιδομα ενοικιου ..ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ

(πρεπει να μαντέψεις για να πεις στον εκνευρισμένο ιδιοκτήτη ποτε θα δοθει)
ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:


Η πετυχημένη κατα τον πετυχημένο πρωθυπουργό Τσιπρα κ Φωτιου η οποία ειρωνεύεται τους πάντες εχει καταντήσει το επιδομα που δίνεται σε φτωχούς ανθρώπους του ενοικιου μια πληγή αγανάκτησης κόντρας και διαμάχης μεταξύ των δικαιούχων φτωχών οικογενειών και ιδιοκτητών που με το δίκιο τους το ζητούν στην ωρα του.
Το επιδομα οςους μήνες δίνεται νομιζω ειναι ο 15ος μήνας στην ωρα του δηλαδή 1 του μηνός δόθηκε 1 η 2 φορες
Τις περισσότερες εχει δοθει γύρω στις 20 του μηνα καθυστερημένο δηλαδή κατα 20 ημέρες
Το αισχρό όλου του θέματος ειναι οτι καθε φορα η Υπουργος ανακαλύπτει και διαφορετική δικαιολογία για την καθυστέρηση εκνεύριζοντας τις περιπου 20000 φτωχές οικογένειες που το λαμβάνουν.
Καθε μηνα έκανε εκκαθάριση των δικαιούχων άλλο μηνα έκανε επανέλεγχο τους δυο τελευταίους πάτησε πανω στο ΚΕΑ και ετσι το ενοίκιο δίνεται 20 ημέρες με ενα μηνα κάποιες φορες καθυστερημένο.
Στην κάρτα συττισης οπου δεν εμπλέκεται τρίτος δηλαδή ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ οπου γκρινιάζει πιέζει απαιτεί το ενοίκιο (το μέρος που δίνει το Κρατος) καθυστερήσεις δεν υπήρξαν
Ετσι και αυτο το μηνα εχει παει 10 του μηνός δεν υπαρχει κανενα νεο για το επιδομα ενοικιου ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ διάφορα μπλογκ έπαψαν να ασχολούνται τυχαία.........και ετσι μεςω Μέντιουμ Χαρτορίχτρες ψάχνουν οι φτωχοποιημένοι δικαιούχοι ποτε θα το παρει ο ιδιοκτητης που τους ενοχλεί καθημερινά με το δίκιο του φυσικα.
Ετσι σημερα τηλεφώνησα στο 2103368291 του γραφείου της Φωτιου μια ευγενική κυρία απάντησε μου ειπε ναι ειναι 10 του μηνός εχετε δίκιο ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ (την άλλη βδομαδα θα ειναι 17 του μηνός αρα ήδη 17 ημέρες καθυστερημένο)
Σας είπα πετυχημένος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ πετυχημένη Φωτιου και οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικιου ΦΤΩΧΕΙΑΣ στον ΧΟΡΤΑΡΕΑ.