Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Στο φως όλη η ροζ αλληλογραφία του δικαστή του ΣτΕ από την Αυγή (video) - Οι απίστευτοι ΨΕΥΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ !

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα της πρωτοσέλιδης δημοσιοποίησης των στοιχείων του δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας από την εφημερίδα Αυγή.
Η απόφαση του....
διευθυντή της Αυγής Κώστα Νικολακάκου να βγάλει χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το όνομα του εν λόγω δικαστικού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, υποστηρίζοντας πως η Αυγή δεν στάθηκε στις ροζ λεπτομέρειες της υπόθεσης, ούτε τις αναπαρήγαγε, αλλά ήταν «δημοσιογραφικό καθήκον» να αναφερθεί στην έρευνα. Πάντως, το πρωί της Πέμπτης, ο Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, κινήθηκε σε αυτήν ακριβώς τη γραμμή. Είπε ότι η «Αυγή» δημοσίευσε το θέμα «χωρίς να βάλει τα ροζ στοιχεία» και αναρωτήθηκε «ήταν αποκάλυψη της Αυγής ή ανταπόκριση σε δημοσιογραφικό καθήκον;».



Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού: “Τα στοιχεία που βγήκαν, βγήκαν από ένα site, που ΣΥΡΙΖέικο δεν το λες, από μια εφημερίδα κυριακάτικη που την οποία ΣΥΡΙΖεικη δεν την λες, καθαρά Αντισυριζέικη την λες. Και την επόμενη ημέρα έγινε ερώτηση, όχι από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Bουλή, όπου αναφέρονταν ονόματα. Από την στιγμή που έγινε ερώτηση, o υπουργός Δικαιοσύνης ήταν υποχρεωμένος να διατάξει έρευνα. Η Αυγή, αναφέρεται στο παράπτωμα και όχι σε όλα τα υπόλοιπα!… Η Αυγή δεν αναφέρθηκε σε καμία ροζ απόχρωση της συγκεκριμένης υπόθεσης, αναφέρθηκε στα πραγματικά δεδομένα που είχαν να κάνουν με το συγκεκριμένο παράπτωμα.”



Κρίνοντας από τις δηλώσεις των κ.κ Φίλη και Σαντορινιού, συμπεραίνουμε πως λογικά δεν έχουν διαβάσει, ούτε καν δει, το πρωτοσέλιδο της Αυγής, που κυκλοφόρησε την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στο οποίο είχε δημοσιεύσει κανονικότατα τη ροζ αλληλογραφία του δικαστικού. Η εφημερίδα είχε βγάλει φόρα παρτίδα τα ροζ mail του δικαστικού και στο φύλλο της επόμενης ημέρας φρόντισε να ενημερώσει και ποιον δικαστικό αφορούσε η ηλεκτρονική αλληλογραφία!


http://mononews.gr/sto-fos-oli-roz-allilografia-gia-dikasti-tou-ste-apo-tin-avgi-video/84070