Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τι είπε ο Κώστας Χρυσόγονος στο euro channel

Ο Κώστας Χρυσόγονος, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή «Βήμα Στην Κεντρική Μακεδονία» του euro channel μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής :

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αντιπροσωπευτικό, η ηγεσία έπρεπε να εκλέγεται από τη βάση .
Με αφορμή τις δηλώσεις Ερντογάν τόνισε ότι η διεκδίκηση των Τούρκων δεν είναι κάτι καινούργιο .
Σχετικά με τις εξελίξεις στην χώρο της Δικαιοσύνης ανέφερε ότι θα έπρεπε στη χώρα μας να δημιουργηθεί συνταγματικό δικαστήριο και ότι δεν πρέπει να υπάρξει αλλαγή στα ηλικιακά όρια των δικαστών. Ακόμη υποστήριξε να καταργηθούν όλες οι θέσεις Αντιπροέδρων πλην ενός, στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Δημιουργούν θέσεις Αντιπροέδρων για να ελέγχουν τη δικαστική τους συμπεριφορά και να υπάρχει εξάρτηση .
Με αφορμή δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως επικεφαλής Οικουμενικής Κυβέρνησης ξεκαθάρισε ότι « Δεν έχω προσωπικές φιλοδοξίες, η συμμετοχή μου είναι μια προσφορά στον τόπο για να βοηθήσω στο πεδίο που μπορώ και γνωρίζω καλά». Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είμαι στην πρώτη δωδεκάδα σε δραστηριότητα, ενώ άλλοι είναι πολύ πίσω σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία .Οι οικουμενικές κυβερνήσεις δεν είναι βιώσιμες στον τόπο μας. Το ζητούμενο είναι να πέσουν οι τόνοι και να δούμε τα προβλήματά μας. Κινδυνεύει η ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού .
Αναφορικά με το κούρεμα των δανείων τόνισε ότι δεν πάμε για κούρεμα των δανείων αλλά για μια επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και παράλληλα για μείωση των επιτοκίων.
«Βήμα Στην Κεντρική Μακεδονία» euro channel Παρασκευή 5μ.μ. και Σάββατο 7μ.μ.
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη