Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Ήδη στα Δυτικά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική

Είχαμε τοσο καιρο το τσούξιμο στα ματια την ανυπόφορη μυρωδιά από την ΕΚΟ εχουμε την βρώμα απο τα βυρσοδεψια ήρθε κι έδεσε.

Στιγμές 2013 ήδη αρχίσαμε να ζούμε οι κάτοικοι της πόλεως και ειδικά των δυτικών συνοικιών
Ενα σύννεφο απο τα τζάκια που άναψαν ήδη πακέτο με την υγρασία εχουν αρχίσει να κάνουν ενοχλητικά ανησυχητική την κατασταση.
Περιοχές οπως Ωραιοκαστρο Ρετζικι Πεύκα ήδη εχουν χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ωρες.
Με το πετρέλαιο θερμανσης που περσι τέτοια εποχή πουλιόταν 0.70 και φετος με την ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ (το γράφω πολλές φορες γιατι νομιζω οτι απο τον ψεκασμό κανεις δεν εχει συνειδητοποιήσει οτι η πρωτη φορα Αριστερα Κυβερνηση ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ με αποτέλεσμα ....
Με μείωση στις παραγγελίες και τιμές «γύρω στα 92 λεπτά το λίτρο» ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, όπως μεταφέρει στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο FM", ο αντιπρόεδρος Μεταπωλητών Καυσίμων, Σίμος Τσινιάρη
Απο περσι ήδη η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ μείωσε τα εισοδηματικά κριτήρια την επιδότηση και φυσικα ακομη χρωστάει απο περσι την επιδότηση πετρελαίου που εγινε η πληρωμη σαν να παιζεις Τζόκερ έβαζες χειμώνα και έπαιρνες τα χρήματα τον 15αυγουστο.
Κι ομως κανενα ΜΜΕ που ούρλιαζε με άλλες κυβερνήσεις το ραδιο θεσσαλονικη που ηταν η ναυαρχίδα των διαμαρτυριών που καλούσε τους ακροατές να αντιδράσουν σε αυτη την αδικία που συντελούνταν ΣΗΜΕΡΑ που ΑΥΞΗΘΗΚΗ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ σε περίοδο οικονομικής ανθρωπιστικής κριςης ο φόρος στο πετρέλαιο θερμανσης σημερα δεν ασχολείται.
Είπαμε προφανως για αυτο μας επέβαλαν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι γνώριζαν οτι αυτοι οτι αντιλαϊκό μετρο και να περάσουν δεν θα ανοίξει μύτη και το αισχρότερα θα έβγαιναν και ΥΠΟΥΡΓΟΙ του να καλούν τους πολιτες να βγουν μαζικά σε πορείες συγκεντρωςεις στους δρόμους για να γινει πιο ισχυρή η διαπραγματευτική τους θέση.
Δηλαδή μας λενε ΜΑΚΑΚΕΣ και εμεις ........μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ