Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Βουλευτής αποκαλεί την παρέα του Τσίπρα "αδίστακτη συμμορία" μέσα στη Βουλή (VIDEO)

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής ....
Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Κατερίνα Μάρκου, στη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, με αφορμή τη μεταβίβαση της ΕΥΑΘ στο νέο Υπερταμείο.

«Ακόμα ένα δημοψήφισμα πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων. Η λαϊκή ετυμηγορία που καπηλευτήκατε με τον πιο κυνικό τρόπο για να αναδειχθείτε στην εξουσία, ο ίδιος ο λαός, είναι απλά ένα εργαλείο για εσάς» τόνισε η κ. Μάρκου. «Μέσα σε δύο μόλις χρόνια περάσαμε από το ‘Το νερό είναι δημόσιο αγαθό’ στο ‘Το νερό είναι περίπου δημόσιο αγαθό ναι μεν αλλά πρέπει να λειτουργεί και στην αγορά’».

«Θα τολμήσει ένας βουλευτής της Θεσσαλονίκης να ανέβει στο βήμα και να μας απαντήσει ή να επιστρέψει στην καθημερινότητά του; Έχει το θάρρος να πει «έκανα λάθος, παρασύρθηκα»;  Έχει απομείνει ένα ψήγμα έστω ευθιξίας και αξιοπρέπειας;» 


Μίλησε ξανά για την αφύσικη στροφή της κυβέρνησης λέγοντας ότι «εξαπολύσατε χωρίς αιδώ την αντιμνημονιακή σας δημαγωγία μέσα στην οποία καλλιεργήθηκε ο φανατισμός του ‘’Όχι’, δηλητηριάζοντας την πολιτική ζωή του τόπου. Κι ύστερα, πραγματοποιήσατε στροφή με έναν αφύσικο τρόπο και με έναν και μόνο στόχο: η αδίστακτη συμμορία να παραμείνει εσαεί στην εξουσία».