Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αντώνης Ρέμος είναι Πόντιος και μετρημένο παιδί και σίγουρα έγινε λάθος στη μετάφραση


Ο Αντώνης Ρέμος (Πασχαλίδης), όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ποντιακής καταγωγής και μάλιστα 100%. Και ο πατέρας του Αθανάσιος Πασχαλίδης....
(πέθανε το 2012) και η μητέρα του Ελένη είναι πόντιοι.


Μάλιστα, όταν ξέσπασε το θέμα με τον αρνητή της Γενοκτονίας Νίκο Φίλη, ο Αντώνης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με πόντιους προγόνους μας, να φορούν παραδοσιακές ποντιακές φορεσιές και την συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο που ενθουσίασε τους followers του: «Απλά θέλω να επισημάνω στον κάποιο απίθανο κύριο Φίλη ότι η ιστορία γράφεται με αγώνες κι όχι με θεωρίες και εκτιμήσεις»

Γνωρίζει λοιπόν πολύ καλά την τραγική ιστορία των προγόνων του και είμαστε σίγουροι ότι την τιμά,

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. Η συνέντευξη που έδωσε στον Τούρκο δημοσιογράφο, έγινε με μεταφραστή, κάτι ανάμεσα σε ελληνικά, αγγλικά και τουρκικά, οπότε ήταν εύκολο, από μια προφορική συζήτηση να παρερμηνευτούν κάποια πράγματα
.
Οπότε, ας χαλαρώσουν όσοι του επιτίθενται με χυδαιότητες, το παιδί δεν ξανάδωσε ποτέ δικαίωμα να τον θεωρήσουμε αρνητή της Γενοκτονίας, δηλαδή καταραμένο στον αιώνα τον άπαντα.

Είναι ολοφάνερο ότι άλλο είπε και άλλο έγραψαν. Άλλωστε το ξεκαθάρισε και ο ίδιος (εδώ) και είμαστε βέβαιοι ότι λέει αλήθεια.

makpress 



Το καλό με την υπόθεση Ρέμου και σκΑτατούρκ είναι ότι έμαθαν οι αστοιχείωτοι πού γεννήθηκε ο σφαγέας