Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΔ : "Είναι αδιανόητο να πάρει τηλεοπική άδεια ο Ιβάν Σαββίδης" !

Τελειωτικό χτύπημα δέχθηκε, κατά τη Ν.Δ., σήμερα ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, που «ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης».
Ο εκπρόσωπός της Γιώργος Κουμουτσάκος .....
παρατήρησε, μετά την απόφαση του Γιάννη Καλογρίτσα να αποσυρθεί, πως «είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα πόθεν έσχες και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό». «Το αποδεικνύει», πρόσθεσε, «η μη καταβολή του τιμήματος από τον δεύτερο οριστικό πλειοδότη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μας».
Για τη Νέα Δημοκρατία «είναι αδιανόητο η Επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα».
«Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει στο κύρος αυτού του διαγωνισμού, που έχει ήδη πληγεί με δυο εικονικές συμμετοχές;», διερωτήθηκε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: «Όλοι αναρωτιούνται. Τον νέο έλεγχο πόθεν έσχες του κ. Σαββίδη θα τον διενεργήσει η ίδια Επιτροπή που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν έκανε κανέναν απολύτως έλεγχο πριν;».
:Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ν.Δ., «εδώ που φτάσαμε, η κυβέρνηση έχει μόνο μια επιλογή: Να βάλει τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια τη Δημοκρατία».
«Αν δεν το κάνουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μόλις γίνει κυβέρνηση», κατέληξε.