Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Τα έργα της περιφερειακής και η γαργάρα τοπικών ΜΜΕ και περιφερειακών συμβούλων

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Θυμάμαι εποχές Παπαγεωργόπουλου Ψωμιαδη που οτιδήποτε μικρο η μεγαλο λάθος παράλειψη έκαναν (φυσικα έκαναν πολλα λαθη ) η αντιπολιτευση και του ενός και του αλλου στα ....
καγκελα ΜΜΕ τοπικά και μη εφημερίδες στα μανταλάκια
Θυμάμαι πρωτοσέλιδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσσαλονικης για ασήμαντα θέματα Αγγελιοφόρου χαμος.
Παρατηρώ την ανοχή σε Μπουταρη και Τζιτζικωστα με μεγαλη απορία!
Ξεκινησε τον Απρίλιο ο Τζιτζικωστας τα εργα έκοψε θάμνους μεχρι Κωνσταντινοπολίτικα ξεκινησε να φτιάχνει τις προστατευτικές μπαρες επισης μεχρι εκείνο το σημείο.
Λογω του οτι λογω δουλειάς περνώ απο εκει παρατήρησα οπως και πολλοί άλλοι οτι αφηςαν προς τα δυτικά αρκετα σημεία ενώ προς τα ανατολικά ολόκληρα κομμάτια ενώ έφτιαξαν το προηγούμενο και το μεθεπόμενο αφηςαν αλλα που ειναι διακριτά λογω των κορδελων και των κώνων στα σημεία που αφηςαν.
Μου έκανε εντύπωση διότι κάλεσε ο Τζιτζικωστας τα ΜΜΕ και κανενα δεν ασχολήθηκε με χρήματα εκατονταδες ευρω για το αν έγιναν σωςτα οι εργασίες αν τα λεφτά του Κράτους ο εργολάβος τα αξίζει.
Απο το σημείο μετα τα κωνσταντινοπολίτικα και μεχρι το παπαγεωργιου οι θάμνοι στην νησίδα μπαίνουν στο οδοςτρωμα και οι μπαρες οι προστατευτικές σε πολλα σημεία διαλυμένες και κάποιες δεν υπαρχουν καν.
Ειχα διαβάσει στα μπλογκ για το ποσο που εγκρίθηκε και αφορούσε όλη την περιφερειακή.
Μου κανει εντύπωση που οι δημοςιογραφοι των μπλογκς και αυτοι ιδιως που ασχολούνται με τα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ δεν ασχολούνται καθόλου πλέον και απλα .......σιωπούν (προφανως ειναι μια ωραια παρέα)
Περιφερειακό κτιριο που ειναι ετοιμο εδω και ενα χρονο και το δημοσιο ζημιώνεται οπως οι ίδιοι οι αντιπεριφερειάρχες δήλωναν σε ΜΜΕ με 2000000 ενοίκια το χρονο ,πίστα Ραιδεστού για εξετάσεις οδηγων που κοστισε 4700000 στο δημοσιο και ξοδεύτηκαν άσκοπα (κάποιος πρεπει να λογοδοτήσει) και ενα σωρο αλλα θέματα εχουν αποσιωπηθεί απο τα ΜΜΕ αλλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί οτι η αντιπολιτευση με Ιωαννιδη ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Ανταρσύα Τρεμόπουλο ΧΑ Χρυσομμαλης δεν ασχολούνται και μιλάμε για δημοσιο χρημα πράγμα που προκαλεί ερωτηματικά σε ολους μας.
Ας μας ενημερώσουν γιατι οι εργασίες στην Περιφερειακή όσων αφορά μπαρες κοπή θάμνων σταμάτησαν πλήρως γιατι αφηςαν κομμάτια σε σημεία που εχουν τελειωσει και ειναι εμφανή σε ολους μας και αν πληρώθηκε για αυτα αν και δεν τα έφτιαξε ο εργολάβος
Γιατι δεν μετακομίζει η Περιφερεια για να εξοικονομήσει τα 2000000 το χρονο
Γιατι η πίστα στην Ραιδεστο εχει αφεθεί ενα εργο 4700000 Αν μας απαντήσει και κάποιος απο την αντιπολιτευση γιατι σιωπούν!!!!
Εχω αλλα τόσα να πω σε άλλη ανάρτηση για Μπουταρη !!!