Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ, μπράβο στον Σπίρτζη


Έχουμε "χώσει" πολύ πράγμα στο makpress και στους δύο, στα πλαίσια της κριτικής, που οφείλουμε να ασκούμε στους εκάστοτε κυβερνώντες, πάντα δίκαια θαρρούμε, αλλά....
θα λέμε και τα καλά: 


είμαστε λοιπόν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να συγχαρούμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό, επειδή επιτέλους, μετά από χρόνια, βλέπουμε να προχωράει πραγματικά, στην πράξη, το Μετρό Θεσσαλονίκης. 

Δεν μπαίνουμε σε βαθύτερη ανάλυση, μένουμε σε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας και είναι ικανοποιητικότατο. Σε όλα τα εργοτάξια βλέπουμε οργασμό εργασιών.
Επειδή στην πολιτική, το αποτέλεσμα μετράει, οφείλουμε να τους συγχαρούμε. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει εμφανέστατη πρόοδος εργασιών !
Επιτέλους, λέμε "έργα μετρό" και βλέπουμε "έργα" κι όχι λόγια. Μακάρι να μας αναγκάσουν να τους ξανασυγχαρούμε σύντομα ! Χαρά μας !
Να προχωρήσει επιτέλους το στοιχειωμένο έργο, που είναι η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης μας.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.